account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

August

August

Waarom het warme water heruitvinden? Er wordt in onze streek al generaties lang lekker gegeten. Chef Sam Verstuyf puurt eigentijdse creaties uit de keuken van onze grootmoeders. August staat dan ook voor innovatieve nostalgie, steeds bereid met verse en lokale seizoensproducten. Verwacht dus geen nodeloze garnituren, moleculaire hoogstandjes of overprijsde luxeproducten van de andere kant van de wereld. Wel op het menu: eerlijke en verrassende gerechten, vaak met een vette knipoog naar de Belgische klassiekers.
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • Bistronomie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Schepdaal

Het was super!

za 01 september 2018

Hans Rooselaers

Genoten van het verrassend, toch weer wat anders, kader dan wat je van een restaurant "op den buiten" mag verwachten. De menu-wijnkaart werd op een originele, eerlijke (prijs wijnen ter plaatse en af te halen), en gebruiksvriendelijke manier (wijnsoort bij elk gerecht) aangepakt èn er is rekening gehouden met het vegetarisch cliënteel. De rijke wijnkennis en de mooie verbale presentatie van de medewerkers die het eten serveerden waren top. Verrassend ook de diverse hapjes die ons werden aangeboden. Alles bij elkaar hebben we super genoten van ons avondje uit. Bedankt !

vr 24 augustus 2018

benedicte leytens

Elke keer weer een verrassing van smaken en ontzettend lekker!

vr 24 augustus 2018

Eva Hauwaert

Ben al verschillende keren bij August gaan lunchen en dineren, telkens op een ander gezellig plekje, binnen of buiten. Het eten is verfijnd en prachtig gepresenteerd, de wijnen met zorg geselecteerd en het personeel zeer vriendelijk en correct. Een aanrader!

vr 24 augustus 2018