account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bacchus - Putte

Bacchus - Putte

Op de baan van Mechelen naar heist op den berg, net voorbij het centrum van de gemeente putte, vind je restaurant bacchus.

Restaurant Bacchus opende zijn deuren in 2001, sinds dan streven chef Dimi en zijn vrouw Kristel er steeds opnieuw naar hun klanten waar voor hun geld te geven. Door een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Je kan rekenen op eerlijke gerechten die de oorsprong vinden in de Franse keuken, afgewerkt met een hedendaagse touch. De keuken is ook niet bang om af en toe de oosterse of zuiderse invloeden aan hun gerechten te geven.De producten waarmee gewerkt wordt zijn uiteraard dagvers en seizoensgebonden.

Een gevarieerde wijnkaart met Franse, Italiaanse en smaakvolle wereldwijnen vullen de gerechten perfect aan.

gastvrouw Kristel staat op haar beurt garant voor een warme en ongedwongen ontvangst en bediening. Kristel en Dimi wensen hun trouw cliënteel te bedanken voor het jarenlang vertrouwen, maar begroeten nog steeds graag nieuwe gasten om hun persoonlijk te laten ondervinden dat kwaliteit nog steeds de beste reclame is.
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon