account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar Beton CS

Bar Beton CS

Het Centraal Station van Utrecht ligt letterlijk middenin Nederland. En middenin dat station ligt … Bar Beton CS. De meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland! Met vier mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, fijne avondkaart voortreffelijke koffie en de mooie – tot in de details verzorgde – Bar Beton uitstraling.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique van de Berg

Ondanks dat wij later arriveerden dan afgesproken werden wij gastvrij ontvangen en hebben wij helemaal volgens de 1,5 meter maatregel geborreld.

ma 28 september 2020

Maggie DeCesaris

Heerlijke eten, grote porties, vriendelijke personeel. Een collega en ik waren moe van het thuiswerken dus we hebben hier gelunchd en en half dagje met ons laptops hier gewerkt. Ze hebben een goede wifi connectie en meerdere stopcontacten. Bedankt!

do 09 juli 2020

E.

Prima, als vanouds

wo 08 juli 2020

Lidia Van Engeland

We zijn gastvrij ontvangen, er werd serieus omgegaan met de Corona maatregelen. Regelmatig maar niet te vaak werd de vraag gesteld naar onze wensen. Dus uitstekend.

do 18 juni 2020