account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar Beton De Bank

Bar Beton De Bank

Voor koffie, thee, lunch en diner in Utrecht Oost!

Helder en eigentijds, zo kan restaurant Bar Beton - De Bank beschreven worden. De moderne inrichting en prettige stijl zorgen voor een ruimtelijke en gezellige sfeer waar je van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten. Bar Beton - De Bank wordt altijd goed bezocht en geniet daardoor ook van een bruisende ambiance. Het restaurant is gelegen op loopafstand van o.a. het Diakonessen Ziekenhuis en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ga je met de auto, kun je deze parkeren vlakbij het restaurant. Ook het ruime terras van Bar Beton - De Bank kun je vooral in de zomermaanden onbeperkt genieten. Kom even lekker tot rust in het zonnetje of blijf uit de warmte onder de parasols. Ook in de avond is het terras bij uitstek geschikt om lekker lang te tafelen met vrienden en familie.

Het menu van Bar Beton - De Bank biedt verschillende koffievarianten en geeft je tevens de mogelijkheid geheel naar wens je eigen koffie samen te stellen. Daarnaast zijn er verschillende warme dranken, lekker gebak, een ruime selectie wijnen, broodjes en culinaire voor- en hoofdgerechten.
Stel een vraag