account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bar O

Bar O

Welkom bij Bar O. Door cocktails en gerechten op elkaar af te stemmen maken we ijzersterke combinaties. Hiermee hebben wij de Nationale Restaurant Pitch gewonnen. Dat betekent dat we ons concept op de Horecava 2018 mogen lanceren, te gek dus! Wat kun je verwachten?

Tom: "Ongeïnspireerde cocktails van iemand die een keer tweede is geworden bij een landelijk cocktailwedstrijdje. Je moet er geloof ik maar op vertrouwen dat hij iets lekkers voor je inschenkt."

Timo: "Als je langskomt hoop ik niet dat Tom je bestelling opneemt, want dan is de kans heel groot dat je heel iets anders voorgeschoteld krijgt. Niet altijd erg, soms weet hij beter waar je zin in hebt dan jijzelf.”

Natuurlijk begrijp jij ook dat stiekem het tegenovergestelde waar is. Dus, heb jij zin om je te laten verrassen? Bij ons ben je welkom en we hopen dat jij je bij Bar O dan net zo thuis voelt als wij. Voor een uitgebreid diner of gewoon voor een drankje aan de bar, wij hopen je snel te zien!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nicole van DIjk

Wat een mooie vibe hier! Wat ons betreft klopte alles: enthousiast team, mooie urban jungle, maar vooral een fantastische smaakbeleving.....We dronken nooit eerder cocktails in combinatie met een heus gerecht. Prachtige presentatie, geweldige gerechtjes! Hopelijk wordt dit concept doorgezet!

di 09 januari 2018

Mike Van der Walle

Geweldig gegeten! Top concept! helaas moesten we verder en hebben we maar 1 gang kunnen eten.

di 09 januari 2018

Anja Engels

Een fantastisch nieuw concept met veel zorg neergezet. Een goede sfeer en een superenthousiast team. Een echte aanrader.

di 09 januari 2018

M.

Hele gezellige sfeer.

zo 07 januari 2018