account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Barnaba

Barnaba

Barnaba. Een echte food experience dat zich uit in een bar, restaurant, feestzaal, cateringservice en shop.
Alle gasten kunnen in een modieus, maar toch huiselijke sfeer genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een dinner.
Gezelligheid en authenticiteit staan centraal. Het interieur, de kaart, de muziek en het aanbod zorgen voor een totaal beleving.
De geïntegreerde Barnaba Shop zorgt ervoor dat elke gast de mogelijkheid heeft om thuis verder van de Barnaba food experience te genieten.
De cirkel is rond met de Barnaba event- en cateringservice. Deze service garandeert een Barnaba beleving op locatie. De extra zalen van Barnaba verlenen zich perfect voor businessmeetings en events.
In alle onderdelen van het Barnaba concept is er oog voor detail en staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Een super ervaring! Een feest voor je smaakpapillen en vriendelijke bediening! Jammer dat er per ongeluk 2 theetjes van een andere tafel op onze rekening is beland, maar dat is snel vergeven met alle charme van zowel het restaurant als het bediening!! Top, hier komen we terug!

vr 14 juni 2019

S.

Alles was perfect in orde. Zeer vriendelijk allemaal, we kwamen niets te kort.

vr 07 juni 2019

V. uit Heusden-Zolder

Vriendelijk personeel, vlotte bediening, lekker eten en lekkere cocktails!

za 01 juni 2019

Filip Dewil

Suuuuper lekker

zo 12 mei 2019