account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Barnaba

Barnaba

Barnaba. Een echte food experience dat zich uit in een bar, restaurant, feestzaal, cateringservice en shop.
Alle gasten kunnen in een modieus, maar toch huiselijke sfeer genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een dinner.
Gezelligheid en authenticiteit staan centraal. Het interieur, de kaart, de muziek en het aanbod zorgen voor een totaal beleving.
De geïntegreerde Barnaba Shop zorgt ervoor dat elke gast de mogelijkheid heeft om thuis verder van de Barnaba food experience te genieten.
De cirkel is rond met de Barnaba event- en cateringservice. Deze service garandeert een Barnaba beleving op locatie. De extra zalen van Barnaba verlenen zich perfect voor businessmeetings en events.
In alle onderdelen van het Barnaba concept is er oog voor detail en staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Steffi Ceunen

Toffe zaak, leuk personeel en lekker eten

vr 02 augustus 2019

T.

Wij hadden een heel gezellige avond in Barnaba en komen zeker nog eens terug! Het personeel is heel vriendelijk op een welgemeende manier. Wij werden op een heel fijne manier geholpen bij onze keuze en genoten van ons eten en drinken. Aanrader!

do 25 juli 2019

Koen Monten

Heerlijk gegeten in een heel erg gezellig kader!

vr 28 juni 2019

E.

Een super ervaring! Een feest voor je smaakpapillen en vriendelijke bediening! Jammer dat er per ongeluk 2 theetjes van een andere tafel op onze rekening is beland, maar dat is snel vergeven met alle charme van zowel het restaurant als het bediening!! Top, hier komen we terug!

vr 14 juni 2019