account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Barnaba

Barnaba

Barnaba. Een echte food experience dat zich uit in een bar, restaurant, feestzaal, cateringservice en shop.
Alle gasten kunnen in een modieus, maar toch huiselijke sfeer genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een dinner.
Gezelligheid en authenticiteit staan centraal. Het interieur, de kaart, de muziek en het aanbod zorgen voor een totaal beleving.
De geïntegreerde Barnaba Shop zorgt ervoor dat elke gast de mogelijkheid heeft om thuis verder van de Barnaba food experience te genieten.
De cirkel is rond met de Barnaba event- en cateringservice. Deze service garandeert een Barnaba beleving op locatie. De extra zalen van Barnaba verlenen zich perfect voor businessmeetings en events.
In alle onderdelen van het Barnaba concept is er oog voor detail en staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Willy Vandermaesen

Zeer tevreden. Wij komen zeker terug.

zo 02 augustus 2020

P.

Alles was dik in orde!

do 30 juli 2020

Lore Clerkx

Ongelooflijk lekker gegeten!! En daarbij nog eens een suuuuuper vriendelijke bediening. We hadden natuurlijk niet anders verwacht van jullie. Dus heel content!! Wij komen heel zeker terug.

ma 27 juli 2020

Silvana Fontana

Top top top! As always 🤩

ma 27 juli 2020