accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Bart-A-Vin

Contact

Een adres vol smaken en geuren in de buurt van de slachterij...


Het befaamde restaurant Bar(t)-à-Vin ligt in de slachthuisbuurt in Antwerpen Noord. Ooit was dit een
varkensuitbeenderij en dat is nog steeds te merken aan de schitterende art-deco inrichting en de oude tegelmuur. Zaakvoerder en topsommelier Bart Adriaensens toverde deze oude site om tot een bijzonder gezellige en laagdrempelige bistro, die intussen uitgroeide tot een vaste waarde in de buurt.

In de open keuken werkt Chef Tom met kraakverse producten, meteen ook een van de geheimen van het succes. Deze dagverse producten worden verwerkt in een beperkt menu aan uiterst democratische prijzen. De klassieker van het huis blijft uiteraard de steak tartare. Toch vind je niet alleen vleesgerechten bij Tom & Bart. Op woensdag en vrijdag is er traditioneel plaats voor een smaakvolle creatie van vis.

Heel wat gasten laten hun maaltijd vol vertrouwen begeleiden door het professioneel wijnadvies van de gastheer. Daarvoor put Bart uit een rijk gekleurde wijnkaart met meer dan 200 referenties, uit alle uithoeken van de wijnwereld.
Ook vele bekenden, zoals Ray Cokes, Francesca Vanthielen, Tim Van Steenbergen…zoeken Bar(t)-à-Vin op om bistronomisch te onthaasten.
In alle opzichten is Bar(t)-à-Vin een sympathiek en eerlijk lekker adres !

© Bistronomie
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag