Resengo - Reserveer bij Basiliek in Harderwijk friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

R.

We hebben een heerlijke avond gehad. Prachtige ambiance, vriendelijke bediening en heerlijke, bijzondere gerechten. Ik was aangenaam verrast door de non-alcoholische drankjes, smaakte goed bij de gerechten. Al met al een top avond.

Vr 09 maart 2018

Rina Hoefman

Sfeervol restaurant waren hier voor de derde keer heerlijk gegeten vriendelijk personeel alles top

Vr 09 maart 2018

B.

Het was zoals vanouds weer een voortreffelijke avond. We werden prima verzorgd. Het "zoutloze" menu smaakte ons heel goed.

Di 06 maart 2018

Ramon Blaauw

Zelden zo'n ontspannen avond gehad. In alle hectiek van de week doen de hoge kwaliteit en persoonlijke service je veel goed. Absoluut een aanrader!

Di 13 februari 2018