account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ruby Hensen

Het eten en de wijn was verrukkelijk!! Een ster meer zou zeker niet misstaan. Fijne bediening ook. Echt een beleving, aanrader is een arrangement te nemen en te overnachten bij de Sonnevalei. Ook daar was het fantastisch.

vr 21 februari 2020

Roelof Wijnaendts van Resandt

Het wordt tijd voor nog een ster!!

do 20 februari 2020

Linda Steffens

We hebben een fantastische avond gehad met z’n vieren!! Mooie producten en opmaak van de gerechten met fantastische smaak explosies! Gastvrijheid erg attent en goed, veel extra aandacht gekregen. Top avond, btw amuses waren top!

za 08 februari 2020

Kees Temmink

Met een dergelijk mooi pand met dito inrichting in zo'n historische straat in een prachtige oude stad als Harderwijk kan het al niet meer misgaan. De gastvrouw, gastheer en overig personeel zijn buitengewoon alert op 100% service aan de gasten. Het eten is van superieure kwaliteit en zorgvuldig mooi opgemaakt en gepresenteerd.

za 08 februari 2020