account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Heerlijk eten en drinken, zeer vriendelijk en professioneel personeel en heel gezellig!

do 14 februari 2019

Meju Velji

De sfeer vinden wij ontzettend belangrijk en die overtrof onze verwachtingen. We voelden ons op onze gemak, in de watten gelegd en de eigenaren zijn kundig, vriendelijk en warm.

za 26 januari 2019

L.

Dit was de reis vanuit Doetinchem helemaal waard. Lekker gegeten en goede wijnen. De friandises waren een hemelse afsluiting. Een keer een sap-arrangement, waar de rest van de tafel jaloers op was!

za 26 januari 2019

M.

In één woord: Fantastisch!

do 24 januari 2019