account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Britt van Waarde

Mooi en heerlijk 7-gangen JRE menu all-in. Vriendelijk, gastvrij en vlot personeel. Zeer aangenaam verrast door alcohol vrije cocktail bij elk gerecht (voor de niet-drinker). Dat kan elders toch ook?

za 17 augustus 2019

F. uit Apeldoorn

Super gegeten en gedronken. Gezellige ontspannen sfeer.

za 17 augustus 2019

Matthijs Reinders

Fantastische avond gehad met magistraal eten! De hele belevenis was briljant. We hebben genoten.

za 17 augustus 2019

A. uit Harderwijk

Zoals altijd een fantastische avond gehad met heerlijke gerechten met prachtige wijnen. Komen graag nog een keer!

za 17 augustus 2019