account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Rob Zaal

Fantastisch 6 gangetjes gegeten, bediening professioneel en prima sfeer. Prijzen acceptabel voor sterrentent.

di 12 juni 2018

Geertje Mulder

Heerlijke smaken combinaties, prachtige composities, subtiele en passende wijnen en kundig personeel. Mijn complimenten voor de chef-kok. Hij heeft oog voor alle gasten. En zorgt er op een natuurlijk manier voor dat de gast, gast kan zijn. Een groot Compliment voor dit restaurant.

di 05 juni 2018

Casper Rondeltap

Wij hebben een super avond gehad!

za 26 mei 2018

Marcel Gijzen

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Helaas hebben ze maar zelden lunch. Het nieuwe service ziet er mooi uit

zo 20 mei 2018