account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

John Stoop

Top eten, lekkere wijnen voor mooie prijs. Mooie plek, we komen zeker terug

vr 21 september 2018

R.

Amazing service and quality of food. Definitely worth another visit 😀

za 15 september 2018

J.

Heerlijk gegeten en gedronken. Alles klopte, paste bij elkaar en zag er prachtig uit. Bijna zonde om op te eten. De perfecte manier om onze trouwdag te vieren.

vr 14 september 2018

Rosalynn Campbll

Top service! Iemand was allergisch voor gluten en zuivel en daar werd alles voor gedaan!

do 13 september 2018