account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Fleur Dorgelo

Zeer hartelijke ontvangst. Sfeervol met de 500 jaar oude muren mooi verlicht. Er was aandacht voor het feit dat we met onze kinderen waren en er werd ons gevraagd of we de gangen wellicht in een iets sneller, doch niet gehaast tempo wilden ontvangen. Heerlijk gegeten. We raden eenieder aan om hier een mooie avond door te brengen.

za 19 oktober 2019

Henk Meijer

Heerlijke verwennerij bij de Basiliek! Wat een mooie combinaties van wijn en spijs, en een heerlijke variatie van gerechten. Één voor één om door een ringetje te halen!

vr 18 oktober 2019

Maya Groeneveld

Geweldige service, heerlijk eten in een rustige omgeving. Eerste 2 keer met mijn zoontje van 2 geweest waar ze speciaal een frambozen toetje voor maakte, hij heeft zich 2,5 uur vermaakt door de geweldige service. Afgelopen keer zusje mee genomen voor de verjaardag en wat hebben we WEER genoten :) Met kerst komen we graag weer!

wo 16 oktober 2019

Bastiaan Sedelaar

Echt een top ervaring. Bedankt

za 12 oktober 2019