account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Basiliek

Basiliek

Welkom bij restaurant Basiliek aan de Vischmarkt in Harderwijk, een droom die in 2006 werkelijkheid werd. De naam Basiliek doet het voormalige Agnietenklooster eer aan, met de oude gewelven, de hoge zwarte staldeuren en Romaanse ramen met modern glas-in-lood. Binnen de ruwe bakstenen muren kunt u dineren in een ontspannen sfeer, of natuurlijk bij mooi weer op het terras met uitzicht op de pittoreske markt.

Voor de cijfer- en lijstjesliefhebbers: 1 Michelinster, 16 GaultMillau punten en staan op de 56e plaats in de Lekker Top-100. Daar zijn we trots op. Iedere dag is voor ons een nieuwe uitdaging om nog beter te worden en de gastronomische belevenis die Basiliek heet te blijven waarmaken. Samen met ons trouwe team proberen we telkens de verwachting van onze gasten te overtreffen.

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Willy Bräuner

We hebben heerlijk gegeten in een ontspannen ambiance. De gerechten zijn voor het oog een plaatje en hebben bijzondere smaaksensaties die prachtig samengaan met de bijpassende wijnen. We hebben een heerlijke avond gehad. Bij deze dank aan het hele team.

di 13 oktober 2020

Gerrit Den hartog

Het was een feestje. Alles klopt in deze zaak. Prachtige gerechten, veel variatie, mooie bijpassende wijnen en mocktails. Mensen je eet hier zo ontzettend lekker in een super relaxte sfeer. Top!!!

za 10 oktober 2020

A.

Een heerlijke avond, in alle opzichten. Een mooie balans tussen aandacht voor detail en ontspannen zijn. wij hebben genoten.

do 08 oktober 2020

Peter Demeijer

Uitstekend uitgebalanceerde gerechten waar alle smaakonderdelen goed uitkomen. Wij genoten van het 6 gangen verrassingsmenu. Ook de volgorde van smaken klopte uitstekend. Met het eveneens uitgebalanseerde wijnarrangement werd alles afgemaakt. Een geweldige ervaring.

za 03 oktober 2020