account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Beachclub NU

Restaurant Beachclub NU

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen. De variërendemenukaart, de uniekelocatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen.

Het Beachrestaurant aan het Veluwemeer is kindvriendelijk. Honden zijn toegestaan zolang zij aangelijnd blijven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Enorm genoten!

vr 25 september 2020

M.

Heerlijk gegeten, prettige bediening in een ontspannen sfeer. Ons zien ze hier binnenkort weer.

za 19 september 2020

J.

Heerlijk gegeten! We waren met een kleine van 2 jaar, dus hebben alleen een hoofdgerecht gedaan. Maar dat was super lekker (om te zien en te proeven) en ook genoeg. Het was rustig, misschien door corona, maar dat was prima en daardoor kon de kleine lekker spelen. Ook heerlijk speciaal bier, op de tap en in fles!

za 19 september 2020

H.

Wij zijn keurig netjes geholpen..niet onbelangrijk het was heel lekker en zag er mooi opgediend uit.

ma 14 september 2020