accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Beachclub NU

Contact

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen. De variërendemenukaart, de uniekelocatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen.

Het Beachrestaurant aan het Veluwemeer is kindvriendelijk. Honden zijn toegestaan zolang zij aangelijnd blijven.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dick de Kam

We komen al heel veel jaren met enige regelmaat genieten van alle lekkernijen die Beachclub NU te bieden heeft, de kwaliteit en klantvriendelijkheid is echt super .

zo 07 augustus 2022

E.

Leuk terras op een mooie plek, en leuk en goed personeel

wo 03 augustus 2022

M.

We hebben echt heerlijk gelunched en genoten van het uitzicht!

di 26 juli 2022

R.

Life is better at the beach! Perfect Place!!

za 23 juli 2022