account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Beachclub NU

Restaurant Beachclub NU

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen. De variërendemenukaart, de uniekelocatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. U kunt vrijblijvend een brochure aanvragen.

Het Beachrestaurant aan het Veluwemeer is kindvriendelijk. Honden zijn toegestaan zolang zij aangelijnd blijven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jos Huijsmans

Gezellige, vriendelijke bediening en heel acceptabele prijzen

zo 20 juni 2021

A.

Het is altijd heerlijk vertoeven bij Nu: enthousiast en vriendelijk personeel, leuke ambiance en lekker eten en drinken. Houden zo!

za 19 juni 2021

J.

Wij hebben genoten op jullie terras,met prachtige uitzicht.Super vriendelijk personeel.

zo 13 juni 2021

A.

Mooie locatie, heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel. Complimenten aan de kok!

zo 13 juni 2021