account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beachpaviljoen SunSea

Beachpaviljoen SunSea

SUNSEABAR (spreek uit “Zanzibar”) is sinds 2001 een vertrouwde naam op het strand van Wijk aan Zee. Ooit begonnen als beachbar, die jaarlijks werd op- en afgebouwd, uitgegroeid tot een permanent paviljoen met meerdere ruimtes. Eten, drinken, feesten, vergaderen, trouwen en zelfs rouwen… Volgens van Dale is de definitie van BAR; koud, guur en kaal, maar ook: klein café en gelegenheid waar je wat kunt drinken. Wij vonden het tijd om onze groei van de afgelopen decennia een nieuwe twist te geven. Een nieuwe naam, een nieuw logo maar toch met de herkenning van SUNSEABAR. DITTIS ’t geworden… (spreek uit DITTIS) DITTIS SUNSEA (zonder Bar) DITTIS dekt de lading van al onze diensten die wij nu bieden en in de toekomst willen gaan bieden.
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Ontzettend goed verzorgde avond gehad tijdens onze familiereünie. Eten was goede kwaliteit, vriendelijke bediening en natuurlijk een fijne locatie!

za 12 februari 2022

Kelly Peters

Was super leuk en was super lekker

vr 26 november 2021

A.

We hebben genoten van de two for one actie. Heerlijk genoten van het drie gangen diner in een fijne ambiance We komen zeker terug de aankomende maanden.

ma 22 november 2021

Erika Van Verseveld

Heerlijk gegeten in een restaurant met fijne sfeer op mooie lokatie!

zo 21 november 2021