account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beauty Corner Sindy Vissers

Beauty Corner Sindy Vissers

Welkom bij Sindy Vissers Beauty Corner
Gun Uzelf een uniek moment.
Sindy staat reeds 31jaar in het vak, en is zowel voor gelnagels als permanente make-up reeds 28 jaar voorloper van zowel techniek als toepassing. Ze staat dan ook voor een streven naar de laatste nieuwe technieken bij haar klanten toe te passen. Geen enkele uitdaging gaat zij uit de weg!

Sindy verzorgt je huid met de meest prestigieuze verzorgingslijnen Guinot, Decleor, Medex,... Zowel Guinot als Decleor staan al jaren aan de top in de hele wereld, en worden door zeer veel beroemdheden aangeprezen en gebruikt.
  • Ontharing
  • Make up
  • Voedingsadvies
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Laurette Broeckhove

De schoonheidszorgen door Sindy uitgevoerd zijn altijd TOP !

di 06 oktober 2020

S. uit Lokeren

Top

di 04 augustus 2020

C. uit Lokeren

Topservice

wo 08 juli 2020

Monique Van Driesche

Sindy doet haar werk uitstekend valt niets op aan te merken en het is er overal zeer proper en netjes ingericht en ze gebruikt handdoeken en papier zoveel als nodig is ze ontsmet ook elk instrument (bv ik had een pedicure) direct na je behandeling Ik had dikke kalknagels en na 3 beurten is er bijna niets meer van te zien ze werkt zeer zeer goed Sindy dikke proficiat !!!!

do 02 juli 2020