account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beauty Corner Sindy Vissers

Beauty Corner Sindy Vissers

Welkom bij Sindy Vissers Beauty Corner
Gun Uzelf een uniek moment.
Sindy staat reeds 31jaar in het vak, en is zowel voor gelnagels als permanente make-up reeds 28 jaar voorloper van zowel techniek als toepassing. Ze staat dan ook voor een streven naar de laatste nieuwe technieken bij haar klanten toe te passen. Geen enkele uitdaging gaat zij uit de weg!

Sindy verzorgt je huid met de meest prestigieuze verzorgingslijnen Guinot, Decleor, Medex,... Zowel Guinot als Decleor staan al jaren aan de top in de hele wereld, en worden door zeer veel beroemdheden aangeprezen en gebruikt.
  • Ontharing
  • Make up
  • Voedingsadvies
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michele De Geest

Zowel de service als de kwaliteit was schitterend !

vr 22 juni 2018

Erik Wouters

Ik heb Beauty Corner Sindy Vissers bezocht voor een pedicure behandeling en dit al vele jaren. Ik kan vergelijken met andere salons en kan met zekerheid zeggen dat Sindy zeer professioneel werkt en een vakkundige behandeling geeft. Het is top en ben zeer tevreden.

vr 25 mei 2018

Nicole De Zutter

De voetjes en nagels zien er terug perfect uit zoals altijd. Met tussendoor een babbeltje en tasje koffie is het altijd gezellig. En weet je niet wat kleurtje op je nageltjes te zetten Sindy weet altijd wel wat te vinden dat bij je past.

do 17 mei 2018

Sarah De Paepe

Meer dan goed verzorgd , heel professioneel ..... Sindy is de beste .... een super aanrader

za 12 mei 2018