account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bee-Zen

Bee-Zen

Bij Bee-Zen, de privé-wellness te Landen, kan u terecht voor een welverdiende ontspanning. Heerlijk genieten, pure verwennerij, de batterijen opladen, en zoveel meer. Elke reden is goed om u volledig te ontspannen. Her-LEVEN en herbronnen begint hier! Bee-Zen beschikt over een verwarmd zwembad, jacuzzi, infrarood-sauna, Finse sauna, stoombad, onstpanningsruimte en een rustgevende tuin. Bekijk alvast onze diverse arrangementen.

MASSAGES
Dat we in een wereld leven vol haast en stress, is algemeen geweten. Nadeel hiervan is dat dit vaak leidt tot allerhande (spier)klachten. Dankzij een deugddoende, professionele massage vindt u opnieuw een goede balans in het lichaam. Hierdoor verminderen spanningen en verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon.
Ook voor een massage bent u hier aan het goede adres. Deze heeft als doel u volledig te doen ontspannen in een aangename en rustgevende omgeving. De combinatie van de massage en de sfeer laten niet alleen uw spieren ontspannen, maar ook uw gedachten tot rust komen.

SAUNA EN ARRANGEMENTEN
Zelf bepalen hoe u geniet en tot rust komt? Dat kan in onze privé-sauna en wellness. Wij beschikken over alle faciliteiten die u zich maar kan inbeelden. Kom dus snel langs en geniet van de rust na een drukke werkweek. Wij hebben drie arrangementen op maat zodat u heerlijk kan relaxen in een aangenaam kader. Onze arrangementen zijn de hele week mogelijk.

HUISREGLEMENT EN CONTACT
Hygiëne en wellness gaan hand in hand. Het wellnesscomplex laat sowieso niets aan het toeval over en voldoet aan een reeks opgelegde wetgevingen. Het huisreglement is ervoor bedoeld dat u het zo aangenaam mogelijk hebt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Sauna-arrangement

voor 2 personen

do 9 december 2021

12:30

Sauna-arrangement

voor 2 personen

do 9 december 2021

16:00

Sauna-arrangement

voor 2 personen

do 9 december 2021

19:30

Sauna-arrangement

voor 2 personen

vr 10 december 2021

12:30

Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kelly Vanderstappen

Gezelligheid troef!!

do 02 december 2021

Joost Lux

Zeer aangenaam, zelfs met wiegbed

do 21 oktober 2021

D.

(H)eerlijk ontspannen ! Top prijs kwaliteit ! Zeer lekkere tapas, anders dan enkel wat brood, ansjovis, kaas en charcuterie maar een variatie van warm en koud dat een maaltijd eer aan doet ! Wij komen nog terug.

zo 10 oktober 2021

S.

Leuk ontspannen, zwembad, jacuzzi, sauna’s en geweldig wiegbed ! Een lekker glas cava en hapje maken het helemaal af !

vr 24 september 2021