account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bee-Zen

Bee-Zen

Bij Bee-Zen, de privé-wellness te Landen, kan u terecht voor een welverdiende ontspanning. Heerlijk genieten, pure verwennerij, de batterijen opladen, en zoveel meer. Elke reden is goed om u volledig te ontspannen. Her-LEVEN en herbronnen begint hier! Bee-Zen beschikt over een verwarmd zwembad, jacuzzi, infrarood-sauna, Finse sauna, stoombad, onstpanningsruimte en een rustgevende tuin. Bekijk alvast onze diverse arrangementen.

MASSAGES
Dat we in een wereld leven vol haast en stress, is algemeen geweten. Nadeel hiervan is dat dit vaak leidt tot allerhande (spier)klachten. Dankzij een deugddoende, professionele massage vindt u opnieuw een goede balans in het lichaam. Hierdoor verminderen spanningen en verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon.
Ook voor een massage bent u hier aan het goede adres. Deze heeft als doel u volledig te doen ontspannen in een aangename en rustgevende omgeving. De combinatie van de massage en de sfeer laten niet alleen uw spieren ontspannen, maar ook uw gedachten tot rust komen.

SAUNA EN ARRANGEMENTEN
Zelf bepalen hoe u geniet en tot rust komt? Dat kan in onze privé-sauna en wellness. Wij beschikken over alle faciliteiten die u zich maar kan inbeelden. Kom dus snel langs en geniet van de rust na een drukke werkweek. Wij hebben drie arrangementen op maat zodat u heerlijk kan relaxen in een aangenaam kader. Onze arrangementen zijn de hele week mogelijk.

HUISREGLEMENT EN CONTACT
Hygiëne en wellness gaan hand in hand. Het wellnesscomplex laat sowieso niets aan het toeval over en voldoet aan een reeks opgelegde wetgevingen. Het huisreglement is ervoor bedoeld dat u het zo aangenaam mogelijk hebt.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kaatje Lippend

Alles was prima! Heel vriendelijk. Puur genieten en perfect om al je zorgen even te vergeten. Doe zo verder! 👍👌

vr 09 oktober 2020

Peter Dewael

Sauna met tapas en een massage. Zoal steeds heb ik genoten van de massage en de tapas zijn altijd super lekker. Er wordt rekening gehouden met vegetariërs en de tapas zijn aangepast aan de tijd van het jaar. Het sauna complex is zoals steeds perfect in orde en de aanpassingen voor de COVID maatregelen worden uitgelegd en zijn duidelijk. De place to be om in deze hectische tijd een zen moment te hebben.

do 08 oktober 2020

M.

Top ! Voor onze verjaardag kregen we een fles cava aangeboden maar we drinken geen alcohol. Onmiddelllijk kregen we een lekkere huismocktail aangeboden ! Wat een service !

zo 04 oktober 2020

Greta Pijpops

Alles tip top in orde ! We komen zeker terug !

wo 23 september 2020