account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Beers And Steaks

Beers And Steaks

BAS – Beers and Steaks stapt uit de trend van het luxe eten en wil terug naar de basis. We serveren al onze producten in hun eenvoud. Diervriendelijk, biologisch, geenmoeilijke bereidingen.

Het restaurant biedt plaats aan 150 gasten verdeeld over het restaurant en de aansluitende serre. De serre is voorzien van haarden, verwarmde banken en een rookruimte en is zowel verwarmd als gekoeld. Hierdoor kan er tijdens alle seizoenen gebruik van gemaakt worden. Ook tijdens het roken hoef je dus nooit in de kou te zitten. In de serre kan je ook lekker eten bestellen en wordt er finger food geserveerd. In de whisky lounge kan je lekker onderuit zitten in een van de loungebanken terwijl je geniet van de lekkerste single malts. De lounge is af te huren als vergader- of brainstormruimte en voorzien van alle faciliteiten, zoals een beamer en schermen. De inrichting en sfeer ademt een combinatie van stoer en stijlvol uit.

BAS Barneveld biedt ook service in de vorm van catering en een bezorg en afhaaldienst. Wil je gasten uitnodigen bij je thuis of op je werk dan zullen wij je niet teleurstellen. Voor een uitgebreid buffet of een BBQ voor 200 personen draaien wij ons hand niet om. Ben je aan het overwerken en even geen zin om te koken? Dan kan je ook eten afhalen of laten bezorgen. Vanzelfsprekend in de kwaliteit zoals je dat van ons gewend bent. Kijk voor het afhaal- en bezorgmenu op onze website en/of vraag een offerte aan via ons contactformulier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Genoten van een Avondje vol heerlijke gerechten. Het menu doet z'n naam eer aan met ruim 3 uur tafelen met verrassingen. Aanrader!

za 25 juli 2020

G.

Onze favoriete plek in Barneveld om te eten en/of te borrelen. Goede kaart met nette prijzen en een gezellige sfeer. Heerlijk eten, vooral het vlees is fantastisch! Ook met voedsel allergieën/intoleranties weten ze super hoe daarmee om te gaan, zowel bediening als personeel in de keuken hebben goede kennis hiervan.

za 11 juli 2020

W.

Deze ervaring was top! Een paar jaar geleden hier gegeten en toen was nog niet alles op orde, nu een nieuwe kans gegeven: geslaagd hoor! De B.A.S. MEAT is enorm verbeterd: presentatie, variatie en juiste hoeveelheid eten. Misschien is het leuk om wat te vertellen over hoe de verschillende gerechten zijn bereid? Naast het eten was ook de bediening super alert en deed eigenlijk precies wat je verwacht.

vr 10 juli 2020

E.

Alle ingrediënten voor een fantastisch avondje uit

za 27 juni 2020