account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bel Ami

Bel Ami

Kom sfeer proeven

Bel Ami is geïnspireerd op de Franse brasserie, maar met moderne invloeden. We hebben dus de gezellige, bijna klassieke sfeer behouden, gecombineerd met de smaak van nu. Ook in onze gerechten! Onze chef presenteert dan ook vol trots een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Dagvers zelfs, als u kiest voor ons wisselende Menu du Marché.

Uiteraard bent u ook voor koffie met vers gebak welkom. Voor een heerlijke lunch met vrienden, relaties of collega's. Of voor een goed glas wijn of smaakvolle cognac - als u wilt met sigaar - in onze knusse herenkamer.. Zo kunt u rustig genieten in ons café, aan de bar, op het terras of in de zonnige serre. Dus kom snel sfeer proeven bij Bel ami en geniet met smaak!
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paul Huijts

Zeer goede kwaliteit en opmaak van de gerechten. Service is buitengewoon goed, zeer alert en vriendelijk. Keuze uit bieren zou iets uitgebreider mogen zijn en op de kaart vermeld worden Verder gewoon super, een echte aanrader dus!

do 19 september 2019

L.

Was prima, gezellig en lekker. Vriendelijke bediening en stijlvolle omgeving.

di 27 augustus 2019

Ineke Chabot

Heerlijk gelunched Als vanouds top! Goede service en bediening

zo 11 augustus 2019

Tonny Schipper

Het was een super ontvangst . Er was voor ons een tafel gereserveerd op het terras en wij wilden toch graag een andere tafel . Meteen voor ons geregeld . De bediening geweldig en het eten een feestje . Echt een avondje uit . Ook de kleinkinderen waren meer dan welkom . Voor mij op mijn verjaardag het ultieme geluks gevoel . Hartelijk dank daarvoor . Tonny Schipper van der Pijl

vr 26 juli 2019