account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bel Ami

Bel Ami

Kom sfeer proeven

Bel Ami is geïnspireerd op de Franse brasserie, maar met moderne invloeden. We hebben dus de gezellige, bijna klassieke sfeer behouden, gecombineerd met de smaak van nu. Ook in onze gerechten! Onze chef presenteert dan ook vol trots een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Dagvers zelfs, als u kiest voor ons wisselende Menu du Marché.

Uiteraard bent u ook voor koffie met vers gebak welkom. Voor een heerlijke lunch met vrienden, relaties of collega's. Of voor een goed glas wijn of smaakvolle cognac - als u wilt met sigaar - in onze knusse herenkamer.. Zo kunt u rustig genieten in ons café, aan de bar, op het terras of in de zonnige serre. Dus kom snel sfeer proeven bij Bel ami en geniet met smaak!
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Mooi restaurant, en royale gerechten, smaakvol klaargemaakt, en verzorgd opgemaakt. Er zijn genoeg bijpassende wijnen. Parkeren kan prima aan de overkant (parkeergarage). De bediening verdient een aparte vermelding; Uiterst vriendelijk en attent personeel, die echt het verschil maken. Hier is een ober nog echt iemand die het vak verstaat. Super!

di 02 oktober 2018

K.

Fantaschtisch eten en geweldige service voor een redelijke prijs. Je bent in dit restaurant echt een avondje uit!

za 22 september 2018

Cees de Boer

Zoals altijd was het wederom uitstekend op alle onderdelen. Tot de volgende keer C de Boer Sr.

vr 17 augustus 2018