account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bel Ami

Bel Ami

Kom sfeer proeven

Bel Ami is geïnspireerd op de Franse brasserie, maar met moderne invloeden. We hebben dus de gezellige, bijna klassieke sfeer behouden, gecombineerd met de smaak van nu. Ook in onze gerechten! Onze chef presenteert dan ook vol trots een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Dagvers zelfs, als u kiest voor ons wisselende Menu du Marché.

Uiteraard bent u ook voor koffie met vers gebak welkom. Voor een heerlijke lunch met vrienden, relaties of collega's. Of voor een goed glas wijn of smaakvolle cognac - als u wilt met sigaar - in onze knusse herenkamer.. Zo kunt u rustig genieten in ons café, aan de bar, op het terras of in de zonnige serre. Dus kom snel sfeer proeven bij Bel ami en geniet met smaak!
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henk Van Unen

Een prachtige locatie en een aanwinst voor bussum en geweldig personeel bedankt

wo 19 februari 2020

peter Van dijk

Sfeervol en een professioneel bediening en top diner

vr 07 februari 2020

Ronald Banis

Afgelopen vrijdag hebben we met ons personeel incl partners bij jullie gegeten. Alles was TOP geregeld. Het eten, de sfeer, de bediening in een woord; KLASSE!!

vr 24 januari 2020

Ineke Vhsbot

Attente bediening en heerlijk eten Mijn dochter is niet mobiel en beperkt in het bewegen er was aandacht voor haar en ook haar biefstukje werd voor haar gesneden Wij zijn vaste gast en komen hier graag Ineke Chabot

do 23 januari 2020