account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bel Ami

Bel Ami

Kom sfeer proeven

Bel Ami is geïnspireerd op de Franse brasserie, maar met moderne invloeden. We hebben dus de gezellige, bijna klassieke sfeer behouden, gecombineerd met de smaak van nu. Ook in onze gerechten! Onze chef presenteert dan ook vol trots een menu vol heerlijkheden gemaakt van de beste verse ingrediënten. Dagvers zelfs, als u kiest voor ons wisselende Menu du Marché.

Uiteraard bent u ook voor koffie met vers gebak welkom. Voor een heerlijke lunch met vrienden, relaties of collega's. Of voor een goed glas wijn of smaakvolle cognac - als u wilt met sigaar - in onze knusse herenkamer.. Zo kunt u rustig genieten in ons café, aan de bar, op het terras of in de zonnige serre. Dus kom snel sfeer proeven bij Bel ami en geniet met smaak!
  • Vergaderzaal
  • Frans/Belgisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Fantastisch avond gehad. Twee kleine dingetjes wat vooral smaak en subjectief is: ik vond de ruimte iets te verlicht en het was jammer dat aan een tafel van vier drie stoelen stonden. Twee ultra kleine verbeterpuntjes op een geweldig dinner. Ik kom zeker nog eens terug

za 17 november 2018

Marjolijn Dijkstra

Mooie zaak. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Aanrader voor mensen met een maagverkleining.

vr 16 november 2018

M.

Wij eten sinds een tijdje ‘plant-based’ (veganistisch) wat lekker uit eten gaan niet makkelijker maakt. Bij bel ami gevraagd of ze een paasend menu konden maken wat absoluut het geval bleek. Echt twee goede creatieve gerechten, smaakvol en mooi gepresenteerd, door de chef zelf aan tafel uitgeserveerd en toegelicht. Petje af Bel Ami, een reden om er weer vaker te gaan eten.

do 08 november 2018

M.

Omdat mijn moeder 80 jaar werd, had ik kleine kaarsjes meegenomen. Jullie waren zo attent om ze gelijk mee te nemen, zodat ze op het toetje geplaatst konden worden. Echt fantastisch meegedacht!! Dank jullie voor een mooie avond, we zullen er vaak aan terugdenken.

do 01 november 2018