Resengo - Reserveer bij Belga Queen Gent in Gent friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Belga Queen Gent

Belga Queen Gent

Belga Queen is op korte tijd uitgegroeid tot een begrip in België. Eerst en vooral worden er voor de bereiding van de gerechten hoofdzakelijk kwaliteitsproducten van Belgische bodem gebruikt. De wijnen zijn uitsluitend afkomstig van Belgische wijnboeren verspreid over de hele wereld. Naast deze lekkernijen wordt natuurlijk ook gekozen voor een aangenaam kader, liefst in een gebouw met een rijk verleden. In Gent situeert Belga Queen zich in het oude Korenstapelhuis (Spijker) op de Graslei. Het gebouw in zuivere Romaanse stijl werd omgetoverd tot een veelzijdig complex dat onderdak biedt aan een restaurant, een bierbar, een oesterbank en een rooksalon.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit

J. uit Dolhain,-Limbourg

Bonne accueil , parle Français , cadre super , et très bien mangé , personnelles agréable . restaurant ce trouve au bord de l'eau une vue magnifique .

Vr 16 februari 2018

M. uit Oudenaarde

Mooie locatie daar aan het water Vriendelijke en goede bediening En vooral het eten was super lekker We komen zeker nog eens terug

Wo 14 februari 2018

Eddy Van Ertvelde

Een meer dan voortreffelijke en royale lunch met een correcte en vriendelijke bediening in een heel mooi kader. We komen er zeker terug. Proficiat ook aan de keuken voor de voortreffelijke bereiding.

Wo 14 februari 2018

Eric Van Herzele

Heel erg genoten van heel lekkere gerechten in een mooi kader met een uiterst vriendelijke en professionele bediening

Wo 31 januari 2018