account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bier Central Antwerpen

Bier Central Antwerpen

Bier Central is het walhalla voor echte bierliefhebbers.

Dit is niet gewoon een biercafé, alles straalt hier vakmanschap en passie voor bier uit; van het uitgebreide aanbod, het interieur tot de bediening.

Het opmerkelijke is ook dat alles gebonden is aan België: op het menu staan enkel typisch Belgische gerechten en ook in de Bierencyclopedie zal je geen enkel internationaal bier terugvinden. Wij, Belgen, zijn al jaar en dag gekend voor onze biercultuur en bij Bier Central zijn we hier dan ook enorm trots op.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.9

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark Bastiaanse

Het was weer super !!! Lekker gegeten en veel.bieren gepeofd. Top !

vr 03 juli 2020

H.

Wide variety of great belgian bears. Staff is friendly and helpfull. Menu is also great!

vr 21 februari 2020

Cornelis Michels

Al enkele jaren vieren wij (4 personen) oud en nieuw (31/12-01/01) in Biercentral in Antwerpen. Alles is hier gewoon TOP. Hier werkt en team (medewerkers) die weten hoe een klant moet/wil worden behandeld. Wij voelen ons hier al jaren als echte VIP gasten behandeld. De keuze aan (tap/fles) bieren is gewoon enorm. ook de diverse gerechten van de kaart (krant, ha ha) zijn heerlijk. Kortom, wij hebben alweer gereserveerd voor 31/12/2020. Trouwens ook op andere dagen van het jaar is het hier TOP.

di 31 december 2019

Jos Cenens

De bediening was perfect; er werd volledig rekening gehouden met onze speciale wensen

do 17 oktober 2019