accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Bierkasteel

Contact

Bierkasteel In het centrum van West-Vlaanderen vind je het Bierkasteel. Deze moderne site is de thuisbasis van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, één van de modernste brouwerijen van Europa. Een professionele gids loodst je langs de moderne brouwzaal, de imposante bottelarij, de rustieke tonnenzaal en de gloednieuwe blikkenlijn. Tijdens de rondleiding maak je gebruik van de headsets die beschikbaar zijn in vijf talen (NL, FR, DE, EN & ES). Een brouwerijbezoek is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag, dit telkens om 10u30, 14u30 of 16u30. Het Bierkasteel is gesloten op zon-, maan- en feestdagen. Reserveren doe je via onze reserveringsmodule. Goed om te weten • Tarieven: € 12 (vanaf 16 jaar), € 7,5 (7-15 jaar en schooltarief), gratis (t.e.m. 6 jaar). • Inbegrepen: rondleiding met gids (1,5 uur), degustatie 2 speciaalbieren (2x 25 cl) en 1 bierpraline, gratis fles speciaalbier (75 cl), gratis parkeergelegenheid. • Het Bierkasteel is ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit. Bierboetiek De Bierboetiek is de lokale brouwerijwinkel waar je een ruim assortiment van biermanden, bierpralines, bierglazen en merchandising vindt. Dit paradijs voor bierliefhebbers is ook het start- en eindpunt van een brouwerijbezoek. De Bierboetiek is van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend geopend van 10u tot 18u30. Michelles Pub & Brasserie Via de buitenpatio op de eerste verdieping – ook bereikbaar via lift – wandel je naar Michelles Pub & Brasserie. Ontdek er de vele speciaalbieren zoals Kasteel Rouge en Filou, en proef er de gerechten met bier als smaakmaker. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras. Michelles Pub & Brasserie is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11u30 tot … Eventlocatie Ben je op zoek naar een originele locatie voor jouw evenement? Het Bierkasteel is ‘the place to be’ voor zowel bedrijven als particulieren. Ons ervaren team helpt je graag bij het opzetten van jouw evenement op maat! Meer info: www.bierkasteel.be
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ben Engels

Zeer leerrijke rondleiding met leuke randinformatie. Ook de degustatie achteraf was een leuk moment om het de rondleiding gepast af te sluiten zonder tijdsdruk om af te sluiten. Tenslotte zeker nog lof voor de bekwame gids die alles op een geanimeerde manier wist te brengen. Een echte aanrader voor een leuke daguitstap.

vr 15 september 2023

Anna Toerngren

We had a great experience at the Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. The new site was impressive, with a nice brasserie where we first had our lunch. After our lunch, we were greeted by our fantastic guide. He made us feel very welcome and ensured our brewery visit was a success, which it surely was. Next, we had a tasting of the Kasteel Blonde and the new Kasteel Rubus, followed by a delightful time in the shop where we found treats, souvenirs, and beer to bring back home to Sweden. All in all, it was a great visit. I would highly recommend it.

ma 11 september 2023

Lionel Vermote

Zeer goede rondleiding met een uitstekende gids die met kennis en een vleugje humor alles over het brouwen en de brouwerij naar ons toebracht. Waarvoor onze Dank.

za 09 september 2023

V. uit Meerhout

Zeer leuke gids

wo 06 september 2023