account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bierkasteel

Bierkasteel

Bierkasteel In het centrum van West-Vlaanderen vind je het Bierkasteel. Deze moderne site is de thuisbasis van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, één van de modernste brouwerijen van Europa. Een professionele gids loodst je langs de moderne brouwzaal, de imposante bottelarij, de rustieke tonnenzaal en de gloednieuwe blikkenlijn. Tijdens de rondleiding maak je gebruik van de headsets die beschikbaar zijn in vijf talen (NL, FR, DE, EN & ES). Een brouwerijbezoek is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag, dit telkens om 10u30, 14u30 of 16u30. Het Bierkasteel is gesloten op zon-, maan- en feestdagen. Reserveren doe je via onze reserveringsmodule. Goed om te weten • Tarieven: € 12 (vanaf 16 jaar), € 7,5 (7-15 jaar en schooltarief), gratis (t.e.m. 6 jaar). • Inbegrepen: rondleiding met gids (1,5 uur), degustatie 2 speciaalbieren (2x 25 cl) en 1 bierpraline, gratis fles speciaalbier (75 cl), gratis parkeergelegenheid. • Het Bierkasteel is ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit. Bierboetiek De Bierboetiek is de lokale brouwerijwinkel waar je een ruim assortiment van biermanden, bierpralines, bierglazen en merchandising vindt. Dit paradijs voor bierliefhebbers is ook het start- en eindpunt van een brouwerijbezoek. De Bierboetiek is van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend geopend van 10u tot 18u30. Michelles Pub & Brasserie Via de buitenpatio op de eerste verdieping – ook bereikbaar via lift – wandel je naar Michelles Pub & Brasserie. Ontdek er de vele speciaalbieren zoals Kasteel Rouge en Filou, en proef er de gerechten met bier als smaakmaker. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras. Michelles Pub & Brasserie is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11u30 tot … Eventlocatie Ben je op zoek naar een originele locatie voor jouw evenement? Het Bierkasteel is ‘the place to be’ voor zowel bedrijven als particulieren. Ons ervaren team helpt je graag bij het opzetten van jouw evenement op maat! Meer info: www.bierkasteel.be
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anouschka Verhelst

Heel interessante rondleiding. Heel duidelijk ook door de filmpjes en de gepassioneerde gids. Een echte aanrader!

za 16 oktober 2021

F. uit Sao Paulo

It was superb, everyone trying to make your visit better. It’s a must if you around. Make sure you do the visit and eat in the restaurant. Nico our guide was awesome.

za 02 oktober 2021

Stefan Michielse

Het was top! De brouwerij was prachtig en heel interessant om het proces te zien hoe het bier gebrouwen wordt.De gids was heel vriendelijk en kon het leuk vertellen met een goed gevoel van humor erbij. Het is een aanrader om zo'n rondleiding te doen.

za 25 september 2021

S. uit Hoboken (Antwerpen)

Zeer interessante rondleiding met veel weetjes gebracht op een manier die elke leek kan begrijpen. Afwisseling tussen gids en filmpjes geeft extra dynamiek. Lekkere proeverij op het einde!

wo 22 september 2021