account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bij Daphne in de kas

Bij Daphne in de kas

Restaurant in een echte kas.Gelegen in het BRONpark in Vathorst met terras uitkijkend over het water. Gerechten uit diverse windrichtingen, maar net waardoor Daphne geïnspireerd wordt. Heerlijke lunch en borrelmogelijkheden.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Leuke lokatie, prima gegeten.

zo 14 april 2019

K.

Het was weer top! Eten, bediening en sfeer.

za 26 januari 2019

A.

Leuke sfeer, verzorgden lekker (wij kwamen voor thee en gebak en ik heb eerder daar geluncht), goed bereikbaar, vriendelijk.

vr 18 januari 2019

Consheeta Samoedje

Samen met de afdeling ICT van Pon's Automobielhandel B.V. een kerstdiner gehouden bij Daphne. Uitstekende locatie, volledig ter beschikking gesteld voor onze grote groep zodat er ook ruimte was voor een speech. Voor een super mooie prijs heeft Daphne een heerlijk 3-gangen keuzemenu gekookt. Het nagerecht bestond uit een buffet van toetjes, de keuze was reuze. Gasten die wat later waren, werden meteen opgevangen door de gastheer en dame zodat de hele groep tijdig samen kon beginnen met het diner. Erg attent. Zeker een aanrader!!!

wo 19 december 2018