account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bij PAULS

Bij PAULS

Wat ooit begon als kleine boerderijwinkel met groenten, fruit en eieren, is uitgegroeid tot een sfeervolle ijsboerderij waar High Tea een hoofdrol speelt. Ook enkel een aangeklede koffie is overigens al een feest bij PAULS, om nog maar te zwijgen van de heerlijke taarten, gebakjes, ijscoupes en brownies.
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Als gevolg van het corona virus hebben wij onze high tea opgehaald en thuis genuttigd. We waren positief verrast over het feit dat we alles (inclusief de theeglazen en de rekjes met smaken thee) mee kregen. We hebben een heerlijke high tea gehad! Dank daarvoor.

zo 15 maart 2020

Stephanie Werlotte

De nice high tea was heerlijk. Er waren 3 gangen de eerste was hartig de tweede was zoet en de derde was een ijsje. Er was voldoende keus uit verse thee. En zelfs muntblaadjes en schijfjes citroen. Je mocht zelfs kiezen uit cappuccino, latte of koffie. Alles was echt heerlijk en meer als genoeg. En heel leuk dat je als laatste zelf 2 bolletjes ijs mag kiezen en zelf je toppings erop mag doen. Wij hebben een heerlijke middag gehad en genoten. We komen zeker weten terug.

zo 08 maart 2020

C.

Ik vind het altijd hartstikke gezellig bij Pauls, of ik nu met vriendinnen of mijn oma kom de service is altijd top en het eten is geweldig!

do 27 februari 2020

J.

Een heerlijke high tea, gezellig gezeten. Top middag

zo 02 februari 2020