account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bij de Neut

Bij de Neut

Restaurant Bij de Neut is een familierestaurant in Italiaanse sferen. Terwijl de ouders genieten van een cappuccino met gebak, kunnen de kinderen zich uitleven in klimtorens, glijbanen en zelfs in een verlaten boot op het strand. Maar ook voor heerlijke versgebakken pizza’s, lekkere pasta’s, pannenkoeken of een heerlijke lunch kun je Bij de Neut terecht.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Heerlijk gegeten ook veel keuze in glutenvrij eten Ook onze kleine man van 1.5 jaar had het de hele avond druk met spelen dat hij niet naar huis wilde.

ma 04 juli 2022

M. uit Mierlo

Lekker eten, leuke mogelijkheden om te spelen

vr 24 juni 2022

C. uit Eindhoven

Goed eten, goed variatie voor jong en oud. Voldoende keuze en voldoende hoeveelheid en gewoon hele fijne plek voor de kids om te spelen. Enige aanvulling is 'goed brood', desem, dikker (zelf snijden), boeren meergranen brood en misschien ook wat zalm

zo 19 juni 2022

M.

Het was heel gezellig bij jullie. Het eten was heel lekker bedient was heel goed en vriendelijk. En de kinderen hebben fijn gespeeld bij jullie.

wo 15 juni 2022