no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bike Experience

Bike Experience

Om optimalisatie van de wielerprestatie te bereiken is een harmonie tussen fiets en atleet onontbeerlijk. Het spreekt voor zich dat een goede fietspositiebepaling, bikefitting, van groot belang is. Dit vergt een grondige studie van zowel renner als fiets.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Freek Domenie

Vriendelijk. Vakkundig. Nauwkeurig. Geen gehaast. Het moet goed zijn voordat je weggaat met een fiets welke voldoet aan jou lichaam.

di 10 april 2018

Lieven Van Haver

Door een nieuwe positie op de fiets voel dat ik precies meer kracht kan duwen . Ook heb ik het gevoel dat ik mijn fiets meer in de hand heb . Kortom een uitstekende fietspositie zorgt eveneens voor meer fietsplezier . Daar is het voor mij vooral om te doen en daarom vond ik de bikefitting zijn geld waard

ma 09 april 2018

Albert Jan van Olst

Jean Luc is een echte specialist die met elk detail raad weet. Op zijn advies heb ik me laten behandelen aan mijn heupen en aansluitend een bike fit gedaan. Al m’n klachten zijn weg en ik zit super op de fiets nu. Jean Luc heeft ook heel goed laten zien wat en waarom zaken zijn aangepast. Kleine aanpassingen soms, maar maximaal resultaat!

vr 30 maart 2018

A.

Erg veel van geleerd. Kan het iedereen aanraden.

wo 28 maart 2018