account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bike Experience

Bike Experience

Om optimalisatie van de wielerprestatie te bereiken is een harmonie tussen fiets en atleet onontbeerlijk. Het spreekt voor zich dat een goede fietspositiebepaling, bikefitting, van groot belang is. Dit vergt een grondige studie van zowel renner als fiets.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Etten-leur

Erg tevreden over de tijd die er voor je word genomen. En dat er verder word gekeken dan alleen het zadel problemen. Niet verwacht dat fiet positie en stand van de voeten een oorzaak kunnen hebben van mijn zadelpijn. Vriendelijke en goede service!

do 13 september 2018

Lieven Van Beversluys

Met de nodige professionaliteit en jovialiteit werd het een heel interessante avond. Elke fietsbeweging werd tot in het kleinste detail geanalyseerd, uitvoerig besproken en door middel van kleine aanpassingen gecorrigeerd. Door middel van videobeelden kon ik duidelijk zien hoe m’n positie op de fiets veranderde naar gelang de sessie vorderde. Het is een echte aanrader.

ma 10 september 2018

Steven Eline En Milan De Winter

Ook voor kinderen (miniem/aspirant) neemt Jean-Luc ruim de tijd. TOP !

vr 31 augustus 2018

Tom de Bleecker

Professionele familiale sfeer. Er word uitgelegd waarom welke aanpassingen worden uitgevoerd en raadgeven voor nog verdere verbetering mogelijk te maken.

wo 29 augustus 2018