account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Binnenspeeltuin 't Mierennest

Binnenspeeltuin 't Mierennest

Onze binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden t.e.m. 12 jaar.

Bij ons kunnen de ouders, grootouders, ... genieten van een hapje en drankje terwijl jullie kapoentjes zich uitleven in onze grote speeltuin. Gratis wifi ter beschikking!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Valerie Van ranst

Verjaardagsfeestje van onze dochter gehad. Alles heel goed georganiseerd en duidelijk! Vlotte service! Kinderen hebben veel plezier gehad en aten lekkere pannekoeken...

za 25 januari 2020

K. uit Dendermonde

Een geweldige namiddag voor de jarige en al haar vrienden en vriendinnetjes. Vlotte service, ruime binnenspeeltuin, vriendelijke mensen en goed georganiseerde formules. Een echte aanrader! Iedereen was moe maar voldaan na het bezoek. Prijs-kwaliteit ook dik in orde.

za 25 januari 2020

Zahra Bidar

Dochterlief koos zelf voor het Mierennest, omdat ze daar al was geweest. Ik kan nu enkel maar bevestigen dat dit een top keuze was! Medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam, niks was teveel gevraagd en altijd met een smile. De kinderen hadden een onvergetelijke dag in een gezellige omgeving♥️ Wij komen zeker tetug!

za 28 december 2019

J. uit Baasrode

Zeer vriendelijk personeel. Altijd bereid om te helpen. De kindjes hebben ervan genoten!

za 07 december 2019