account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro De Ertepeller

Bistro De Ertepeller

De informele bistro met wijnbar bevindt zich direct naast ons restaurant, onder hetzelfde dak en met een eigen ingang. De bistro en wijnbar zijn de hele dag het bruisende hart van De Ertepeller. Vanaf 11 uur ’s ochtends serveren we hier een goede kop koffie, patisserie, hartige hapjes, verse smoothies en huisgemaakte sappen. Een snelle lunch, genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen bistrodiner of een van onze specials, het kan allemaal. Ook voor een enkel glas wijn - we hebben veel open wijnen - met een bijpassend gerechtje, een paar oesters van de oesterbar of een hapje van de barkaart bent u van harte welkom.

In de bistro is gekozen voor een inrichting met een industriële look en veel natuurlijke elementen. Neem plaats op de gezellige ronde banken, of kies voor een romantisch plekje voor twee aan het raam en geniet van het adembenemende uitzicht over het water. Met een geïntegreerde oesterbar, een droogkast voor vlees, een kaaskast en een groenkas staat de bistro helemaal in het teken van de producten die we serveren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patricia Snijders

We zijn nu al een paar keer geweest en iedere keer weer is het gewoon heel lekker! Meer dan de moeite waard om 45 minuten voor te rijden. Thanx!

za 08 augustus 2020

Rina Snel

Lekker eten,vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht.

do 06 augustus 2020

Saskia Kamp

Een heerlijk restaurant; zeer verfijnde gerechten, fijne bediening, top locatie. Aanrader dus.

za 25 juli 2020

K.

Heerlijk gegeten; vooral de voorgerechten Burrata caprese en de Rib eye oosters waren erg lekker. Keurige bediening.

za 25 juli 2020