no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Bistro De Ertepeller

Bistro De Ertepeller

De informele bistro met wijnbar bevindt zich direct naast ons restaurant, onder hetzelfde dak en met een eigen ingang. De bistro en wijnbar zijn de hele dag het bruisende hart van De Ertepeller. Vanaf 11 uur ’s ochtends serveren we hier een goede kop koffie, patisserie, hartige hapjes, verse smoothies en huisgemaakte sappen. Een snelle lunch, genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen bistrodiner of een van onze specials, het kan allemaal. Ook voor een enkel glas wijn - we hebben veel open wijnen - met een bijpassend gerechtje, een paar oesters van de oesterbar of een hapje van de barkaart bent u van harte welkom.

In de bistro is gekozen voor een inrichting met een industriële look en veel natuurlijke elementen. Neem plaats op de gezellige ronde banken, of kies voor een romantisch plekje voor twee aan het raam en geniet van het adembenemende uitzicht over het water. Met een geïntegreerde oesterbar, een droogkast voor vlees, een kaaskast en een groenkas staat de bistro helemaal in het teken van de producten die we serveren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

R. uit Den Haag

Weer overheerlijk gegeten in de gezellige en mooi ingerichte bistro met hele aardige en attente bediening!!! Top.

zo 20 mei 2018

Jolanda Lommers

Heerlijk genoten van jullie heerlijke eten en rondgekeken in jullie gave zaak.

za 19 mei 2018

Eric van der Cammen

Met zijn negenen gereserveerd voor de Bistro, maar er was een mooie ronde tafel in het Restaurant, voor ons gedekt. Super avond gehad en iedereen was enthousiast over de heerlijke gerechten met bijpassende wijnen!

za 12 mei 2018

Flip Bakker

Het restaurant zit op een mooie locatie uitkijkend op de rivier. Het eten is er bijzonder smaakvol en prachtig gepresenteerd.. De bediening is uiterst vriendelijk en correct, kortom een bijzonder fijne ervaring ons bezoek aan de erwtenpeller !

vr 04 mei 2018