account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro De Ertepeller

Bistro De Ertepeller

De informele bistro met wijnbar bevindt zich direct naast ons restaurant, onder hetzelfde dak en met een eigen ingang. De bistro en wijnbar zijn de hele dag het bruisende hart van De Ertepeller. Vanaf 11 uur ’s ochtends serveren we hier een goede kop koffie, patisserie, hartige hapjes, verse smoothies en huisgemaakte sappen. Een snelle lunch, genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen bistrodiner of een van onze specials, het kan allemaal. Ook voor een enkel glas wijn - we hebben veel open wijnen - met een bijpassend gerechtje, een paar oesters van de oesterbar of een hapje van de barkaart bent u van harte welkom.

In de bistro is gekozen voor een inrichting met een industriële look en veel natuurlijke elementen. Neem plaats op de gezellige ronde banken, of kies voor een romantisch plekje voor twee aan het raam en geniet van het adembenemende uitzicht over het water. Met een geïntegreerde oesterbar, een droogkast voor vlees, een kaaskast en een groenkas staat de bistro helemaal in het teken van de producten die we serveren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Het is een feestje om in de bistro te eten. Heerlijk eten, goed advies voor de juiste wijn en een geweldige ambiance. Een absolute aanrader!

vr 02 oktober 2020

Alexandra Polet

We hebben met veel plezier kennisgemaakt met restaurant De ertenpeller. Prachtig plekje (we zaten prachtig bij het raam, terwijl aan de overkant de lichtjes aangingen....), heerlijk gegeten en leuke persoonlijke bediening.

zo 27 september 2020

Ria Pons

Erg gezellige avond gehad. Heerlijk gegeten met een uitstekend gekozen wijnarrangement. Fijne bediening en goede uitleg van de wijnen.

za 19 september 2020

Annemiek Schouw

Wederom heerlijk gegeten. Chef Arjan weet er altijd weer een feestje van te maken. Zowel op het bord als in de mond. Ook de sfeer is er erg prettig en de bediening waanzinnig!

za 19 september 2020