account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro De Ertepeller

Bistro De Ertepeller

De informele bistro met wijnbar bevindt zich direct naast ons restaurant, onder hetzelfde dak en met een eigen ingang. De bistro en wijnbar zijn de hele dag het bruisende hart van De Ertepeller. Vanaf 11 uur ’s ochtends serveren we hier een goede kop koffie, patisserie, hartige hapjes, verse smoothies en huisgemaakte sappen. Een snelle lunch, genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen bistrodiner of een van onze specials, het kan allemaal. Ook voor een enkel glas wijn - we hebben veel open wijnen - met een bijpassend gerechtje, een paar oesters van de oesterbar of een hapje van de barkaart bent u van harte welkom.

In de bistro is gekozen voor een inrichting met een industriële look en veel natuurlijke elementen. Neem plaats op de gezellige ronde banken, of kies voor een romantisch plekje voor twee aan het raam en geniet van het adembenemende uitzicht over het water. Met een geïntegreerde oesterbar, een droogkast voor vlees, een kaaskast en een groenkas staat de bistro helemaal in het teken van de producten die we serveren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cees van Leeuwen

Uitgaande van een bistro was de kwaliteit beter dan verwacht. Gewoon perfect. Goede sfeervolle inrichting en goed en vriendelijk personeel. Een aanwinst en dus aanrader.

za 19 januari 2019

B. de Leeuw van Weenen

Geweldig restaurant/bistro

vr 11 januari 2019

M. uit Papendrecht

Wederom een heerlijke avond bij de Ertepeller. Heerlijke gerechten, verrassende combinaties. Absoluut de moeite waard!

vr 28 december 2018

S.

Het was voor ons een hele gezellig diner op de kerstdag. wij hebben er van genoten. Mark is super vriendelijk en gastvrij. Heeft ons echt verwend. Nogmaals dank

wo 26 december 2018