account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro De Ertepeller

Bistro De Ertepeller

De informele bistro met wijnbar bevindt zich direct naast ons restaurant, onder hetzelfde dak en met een eigen ingang. De bistro en wijnbar zijn de hele dag het bruisende hart van De Ertepeller. Vanaf 11 uur ’s ochtends serveren we hier een goede kop koffie, patisserie, hartige hapjes, verse smoothies en huisgemaakte sappen. Een snelle lunch, genieten van een vriendelijk geprijsd driegangen bistrodiner of een van onze specials, het kan allemaal. Ook voor een enkel glas wijn - we hebben veel open wijnen - met een bijpassend gerechtje, een paar oesters van de oesterbar of een hapje van de barkaart bent u van harte welkom.

In de bistro is gekozen voor een inrichting met een industriële look en veel natuurlijke elementen. Neem plaats op de gezellige ronde banken, of kies voor een romantisch plekje voor twee aan het raam en geniet van het adembenemende uitzicht over het water. Met een geïntegreerde oesterbar, een droogkast voor vlees, een kaaskast en een groenkas staat de bistro helemaal in het teken van de producten die we serveren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Helmut Friedl

Het was weer top prima personeel en het eten een 10 alles smaakt zoals het hoort en de wijnen verrukkelijk. Tot de volgende keer.

za 22 februari 2020

L. uit Dordrecht

ongelofelijk: verrassend eten, van hoge kwaliteit, voor een ongewoon vriendelijke prijs!

do 20 februari 2020

Willy Haas

We werden heel goed ontvangen en de vragen over de gerechten werden prima uitgelegd! Heerlijke gerechten erg smakelijk allemaal!

wo 29 januari 2020

Petra Duimel

Heerlijk geluncht met mijn vader. Genoten van de drie gangen. Ook in de bistro mooie opmaak, heerlijke smaken en heel fijne service.

vr 24 januari 2020