account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistrobar Berlin

Bistrobar Berlin

Hier, om mensen te verbinden. Met elkaar, de omgeving, een smaakvolle dis en gedurfde combinaties. Maar let op, dit is Berlin. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd.

Net als Europa’s meest creatieve broedplaats van dit moment, staat Berlin voor graffiti, cult en extra open minded. Pure smaken verbinden met mooie mensen. Ruim denken, brutaal combineren. Dat is onze overtuiging.

Ben jij een Berliner?
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Amersfoort

Het blijft een mooi restaurant. Dit keer heerlijk buiten op het terras gegeten. Wederom super lekker gegeten. Altijd een mooie gevarieerde keuze aan gerechten (vis, vlees en vega) en goed op smaak. Wij komen snel weer terug.

zo 05 september 2021

D. uit Nijmegen

Zeer verrassende kaart, ontzettend smaakvol en creatief, prettig bevlogen personeel.

za 21 augustus 2021

N.

Wat een geweldige ervaring om weer bij Berlin te eten,=voor mij de tweede’ keer en zeker niet de laatste keer. Vrienden waarmee we waren uit Rotterdam hebben er ok zeer van genoten. Een perfecte gelegenheid , ik kom elk jaar in De stad Berlijn, maar voor een goed tastaurant hoef ik niet verde dan Nijmegen. Geweldig!!

zo 18 juli 2021

K.

Uitstekende avond gehad. Creatieve en lekkere gerechten en een mooie wijnkaart met een Amerikaanse Riesling wat een fijne verrassing was. Gastvrijheid en service uitstekend en persoonlijk.

di 06 juli 2021