account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Boekzitting

Bistro Boekzitting

Bistro Boekzitting: tafelen met zicht op bos in hartje Vlaamse Ardennen.

Bistro Boekzitting ligt op een heuvel tussen het Muziekbos en het Sint-Pietersbos. Het is een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Onze koks verwennen je met een Frans-Belgische keuken. Je kan kiezen uit een aantal menu’s, à la carte of een lunch voor 22 euro. Ons seizoensgebonden kreeftenmenu valt zeer in de smaak. Ook voor een koffie met zoet of een drankje ben je hier welkom. Een tête-à-tête of zakendiner, genieten met vrienden of een sportieve pauze: Bistro Boekzitting valt voor tal van gelegenheden in de smaak. Kinderen kunnen zich uitleven in het speeltuintje met zandbak of in het speelbos vlakbij. Binnen hebben we voor hen een gezellig hoekje met strips en films. Je kan genieten op ons terras of als het frisser is bij de open haard. Bistro Boekzitting is rolstoeltoegankelijk en je kan er je elektrische fiets opladen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Een 10/10 over de hele lijn! We kozen voor het menu 'Boekzitting'. Aangezien we geen koffie namen werd dit zonder er om te vragen in mindering gebracht op de rekening. Een correcte rekening kunnen we zeer appreciëren.

zo 02 juni 2019

K. uit Nijlen

Heel toffe locatie - heel lekker eten tegen een super-prijs - 3 gangen + hapjes voor 25 € !

za 01 juni 2019

Piet De Backer

Wij vinden de door ons gekozen menu Boekzitting superlekker!!! Ook de service was uitstekend. Alles kwam heel vlot en een kleine pauze voor de hoofdschotel (30') ervaarden wij als uitstekend. De geserveerde dranken, water, wijn, apero, waren meer dan voldoende. Nee, echt niks op aan te merken. Zelfs ons hondje heeft mogen meegenieten van het gezellige kader van het restaurant!!! Zeker en vast een aanrader!!!

zo 12 mei 2019

L.

Gezellige setting, vriendelijke bediening, royale porties. En uiteraard zeer lekker! Wat kan je nog meer wensen?

do 09 mei 2019