account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Gustaaf

Bistro Gustaaf

In de Hekkerstraat in Wetteren wil Gustaaf je honger stillen met een eerlijke keuken vol lokaal lekkers. Maar ook zoveel meer!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tania Audoor

Vriendelijke ontvangst, hartelijke bediening, gezellig kader (Herfstsfeer), pluspunt is de open keuken waar netheid en orde een dikke 10 scoren, lekker eten, top👍👌

vr 09 oktober 2020

P.

Zeer lekker gegeten! Mosselen waren perfect , vol au vent royal was heerlijk, kortom alles perfect

za 03 oktober 2020

Pieter De Roeck

L'été indien: In een kleurrijk aangekleed kader genoten wij van een intieme nazomerlunch. Een zoete zwoele Tiki Maori en een glas frisse witte wijn vergezelden de smaakvolle en originele "Greet" aperitiefhapjes op onze ontdekkingsreis bij Gustaaf. Een sappige Simmentalburger bekoorde mijn eega, zelf werd ik van mijn sokken geblazen door een smaakbom namelijk de Indische Viscurry .De gebakken rijst was eveneens een streling voor alle smakkpapillen. Umami njammie mammie ! Voldaan was er enkel nog plaats voor een koffie die samen met een krokante speculoos de gezellige maar vooral lekkere middag afsloten. Een welgemeende dank voor de vriendelijke vlotte bediening en wat *** voor de food in het bijzonder. We'll be back ;-) Nathalie en Pieter.

di 29 september 2020

Lily Wille

Mijn favoriete plekje voor alle gelegenheden ! Aperitiefje met lekkers, lunch, diner, terrasje, ... Lekker, gezellig, sfeervol. Love it!

za 26 september 2020