account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Heerlijk

Bistro Heerlijk

Bistro Heerlijk is gevestigd in het centrum van Haren recht tegenover de prachtige oude dorpskerk. Het restaurant wordt gerund door het koppel Willem Riemens en Daphne de Haan en hun team!
Maandag tot en met zaterdag gaan ze om 10 uur open, vanaf dinsdag serveren ze er vanaf 18 uur diner.
U kunt bij Bistro Heerlijk de hele dag genieten van wat het restaurant te bieden heeft: Heerlijke koffie met een lekker gebakje, een uitgebreide lunchkaart met alles behalve standaard broodjes, een wijnkaart waar je u tegen zegt, geweldig in combinatie met de prachtig opgemaakte borrelplanken! De dinerkaart wisselen ze zo’n 5 keer per jaar er wordt dus volop gewerkt met seizoensproducten zegt Chef Martijn Brugman!
Kortom zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! En u eens heerlijk culinair te laten verrassen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Heerlijk gegeten en prettige bediening

di 03 september 2019

B.

Heerlijk gegeten, het wijn arrangement sluit zeer goed aan bij de gerechten. Erg leuk dat het niet de standaard wijnen zijn die je er zelf bij zou kiezen.

vr 23 augustus 2019

M.

Niets aan toe te voegen, kom hier graag. Tot de volgende keer.

za 27 juli 2019

Alida Onnes

Heerlijk gegeten met uitstekende bijpassende wijnen. Aan de zwangere dame in ons gezelschap werd ook gedacht door 0% glaasje wit en rood. Heel attent!

wo 26 juni 2019