account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lelijke Eendje

Het Lelijke Eendje

Het was zomer en heerlijk buiten. In de zon lag een oud landgoed met diepe grachten. Daar zat een eend op haar nest haar kuikentjes uit te broeden. Het ene na het andere ei sprong open. maar het laatste ei, het grootste, bleef liggen. Maar moeder eend gaf niet op. Eindelijk barstte het grote ei. “Piep! Piep!” zei het jong en waggelde naar buiten. Het was groot en lelijk. Aan de markt 7 in etten-leur vindt u bistro het lelijk eendje. Hier kunt u terecht voor pure gerechten!

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in de bistro: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5011137.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Etten-Leur

We hadden bioscooparrangement gereserveerd. Er werd keurig rekening gehouden met de film, we waren mooi op tijd in de bioscoop.

za 18 januari 2020

P. uit Bergen op Zoom

Wat een enthousiaste jongeman in de bediening, kregen spontaan zin in het voorgerecht Shabu Shabu met dashi wat zeer smakelijk was! We hebben zelfs ons bordje met brood dat spontaan aangedragen werd tot op de laatste druppel opgesnoept. Manlief ging voor de derde keer voor de grainfed runderleder, toppertje. Ik had een heerlijke wild-chili met één andijviestamppotje. Toetjes lemoncurd en een chocolade-whisky cake met ijs. Afsluiten met een koffietje. Heerlijk en wat een fijne, gezellige, spontane bediening! Heerlijk avondje gehad, dikke duim!

do 16 januari 2020

J.

Top tent

vr 10 januari 2020

S.

Prijs/kwaliteit is goed. De sfeer is er altijd prettig. En de bediening erg vriendelijk en behulpzaam.

do 26 december 2019