account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lelijke Eendje

Het Lelijke Eendje

Het was zomer en heerlijk buiten. In de zon lag een oud landgoed met diepe grachten. Daar zat een eend op haar nest haar kuikentjes uit te broeden. Het ene na het andere ei sprong open. maar het laatste ei, het grootste, bleef liggen. Maar moeder eend gaf niet op. Eindelijk barstte het grote ei. “Piep! Piep!” zei het jong en waggelde naar buiten. Het was groot en lelijk. Aan de markt 7 in etten-leur vindt u bistro het lelijk eendje. Hier kunt u terecht voor pure gerechten!

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in de bistro: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5011137.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dina Loos

Voor de 2de maal de bistro bezocht nu met vrienden en wederom verrast over het lekkere eten, prijs kwaliteit TOP. Het personeel zo vriendelijk en dan nog een cadeau bij het buitengaan!! Hebben al terug een boeking gedaan want deze locatie willen we nog met meer vrienden delen.

do 12 maart 2020

Nicole Ammerlaan

Gezellig drukke zaterdagavond, mooiste plekje van de bistro met de lekkerste stoelen. Chef stelt oprecht nooit teleur. Tijgerzeewolf met rendang van jackfruit een topper. Fijne bediening, de jongens hadden er zin in! Leesbril vergeten? Guus heeft altijd een oplossing!

za 07 maart 2020

Jos Bastiaansen

Top restaurant sfeervol héérlijk gegeten

vr 06 maart 2020

Frederik de Jong

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening!

wo 04 maart 2020