account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Het Lelijke Eendje

Het Lelijke Eendje

Het was zomer en heerlijk buiten. In de zon lag een oud landgoed met diepe grachten. Daar zat een eend op haar nest haar kuikentjes uit te broeden. Het ene na het andere ei sprong open. maar het laatste ei, het grootste, bleef liggen. Maar moeder eend gaf niet op. Eindelijk barstte het grote ei. “Piep! Piep!” zei het jong en waggelde naar buiten. Het was groot en lelijk. Aan de markt 7 in etten-leur vindt u bistro het lelijk eendje. Hier kunt u terecht voor pure gerechten!

Ik heb een allergie / dieetwens
Onze gerechten bestaan uit een groot aantal ingrediënten die elk hun bijdrage leveren tot de ultieme smaakbeleving.

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen en/of allergieën in de bistro: vlees, vis, schaal- en schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Overige diepgaande en ingrijpende wensen kunnen wij helaas niet doorvoeren in onze gerechten.
Uitzonderingen ruim van te voren doorgeven s.v.p.. Op de avond zelf doorgeven, kan financiële consequenties hebben.
Voor zeer bijzondere acties, evenementen of aanbiedingen kan een meerprijs gelden voor bepaalde uitzonderingen.

Twijfelt u of wij kunnen voldoen aan uw wens, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.30 – 15.00 uur op: +31 (0)76 5011137.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Oudenbosch

De kwaliteit was uitstekend evenzo de bediening stond voor ons op een hoog peil

vr 17 mei 2019

A.

We hebben een geweldige avond gehad bij jullie heel gastvrij en vriendelijk geholpen Mooi menu heerlijke smaaksensaties de lekker ste spaghetti ever top 👌zeker tot een volgende keer hartelijke groet Peter&Anja

za 20 april 2019

P.

Zeer lekker eten en een zeer vlotte en vriendelijke bediening, 😃😃😃👍👍👍

za 06 april 2019

Judith Ammerlaan

Zoals altijd gezellig en goed! Heerlijk menu, kaas i.p.v. dessert en 1 maal vegetarisch. Topgerechten, vleeseters bijna jaloers op de groentegerechtjes. Gnocchi met venkel en parmezaanschuim: uitmuntend! Hoofd bistro had er zin in, leuk dat alle medewerkers zo'n plezier in het werk hebben!

wo 20 maart 2019