account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5: casual classic genieten van onze kloosterkeuken
Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 – voorheen Brasserie Goeie Louisa. Of – als het kouder is – binnen in onze gezellige bistro in Utrecht-centrum, waar je kunt lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

Bistro Karel 5 in Utrecht: geniet van onze kloosterkeuken met een creatieve twist
In de kloosterkeuken bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk op onze menukaart voor de laatste creaties van onze chef. Voor een cappuccino met taart of een lekker glas wijn zit je bij ons in de bistro vanzelfsprekend tevens goed. En onze borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Zeer leuk, mooie atmosfeer en heerlijk eten!

ma 09 maart 2020

Ruud ten Hoorn

Als je van lekker eten houdt, de gerechten zijn stuk voor stuk een aanrader. We hadden als voorgerecht Makreel en Gans en Kabeljauw en Pompoen Curry als hoofdgerecht. Echt genoten van de smaak, entourage en goede service

zo 08 maart 2020

Julia Scherpner

Afternoon Tea at the Karel 5 Bistro was a wonderful experience in a beautiful ambience with super delicious food!!! The staff is very friendly and attentive. Just the perfect treat on a rainy day!!!!

zo 08 maart 2020

P.

Het was heerlijk eten. En een hele vriendelijke ontvangst en goede bediening. Onze complimenten!

zo 08 maart 2020