account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5: casual classic genieten van onze kloosterkeuken
Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 – voorheen Brasserie Goeie Louisa. Of – als het kouder is – binnen in onze gezellige bistro in Utrecht-centrum, waar je kunt lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

Bistro Karel 5 in Utrecht: geniet van onze kloosterkeuken met een creatieve twist
In de kloosterkeuken bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk op onze menukaart voor de laatste creaties van onze chef. Voor een cappuccino met taart of een lekker glas wijn zit je bij ons in de bistro vanzelfsprekend tevens goed. En onze borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Evert Dehaan

Heerlijke avond op gepaste afstand. Met oog voor details en smaak beleving!

do 08 oktober 2020

A.

We hebben echt heerlijk gegeten. En het is ook mooi om te zien hoe de kok aan het werk is in de open keuken. Aanrader!

wo 07 oktober 2020

Marloes Van de wiel

Wat een top sfeer. En zo mooi! Gegeten in de Bistro, alsof je in een kasteelkeuken zit. Bediening was lief en goed. Eten was heerlijk! Ga er zeker nog een keer heen.

za 03 oktober 2020

Ashley Sardjoe

Bij aankomt te fiets aan de voorzijde, liepen we Chryst tegen het lijf. Hij begeleide ons naar de bistro en vertelde vol passie over de locatie. Dan het eten en de service: voortreffelijk!! Hoogtepunt was de truffelpasta! Wij komen snel terug

vr 02 oktober 2020