account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5

Bistro Karel 5: casual classic genieten van onze kloosterkeuken
Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 – voorheen Brasserie Goeie Louisa. Of – als het kouder is – binnen in onze gezellige bistro in Utrecht-centrum, waar je kunt lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

Bistro Karel 5 in Utrecht: geniet van onze kloosterkeuken met een creatieve twist
In de kloosterkeuken bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk op onze menukaart voor de laatste creaties van onze chef. Voor een cappuccino met taart of een lekker glas wijn zit je bij ons in de bistro vanzelfsprekend tevens goed. En onze borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit den bosch

Fantastisch; zeer unieke producten en een luxe ervaring

zo 16 februari 2020

Barbara Van der Graaf

De lekkerste afternoon tea ooit! Klein romig soepje gevolgd door dik getoast brood met rauwe makreel en parmaham en een heerlijke garnalenbitterbal. Alles mooi opgediend met verschillende mousses erbij. Dit alles begeleid door een glas prosecco. Hierna volgde het zoete gedeelte: scones met jam en clotted cream met lemon curd. Een zestal stukjes gebak, een zalige madeleine met chocola en een macaron met citroenmousse gevuld. Alles van hoge kwaliteit! Zeer vriendelijke bediening en een mooie entourage. Bij een volgend bezoek aan Utrecht komen wij zeker terug!

do 06 februari 2020

A.

Leuke sfeer, niet druk, prachtig historisch gebouw, lekkere gerechten en vriendelijke personeel. Ik vond hem heel mooi!

ma 27 januari 2020

A.

Heerlijk eten en fantastische bediening. Fijne sfeer.

zo 12 januari 2020