accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Bistro Karel 5

Contact

Bistro Karel 5: casual classic genieten van onze kloosterkeuken
Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 – voorheen Brasserie Goeie Louisa. Of – als het kouder is – binnen in onze gezellige bistro in Utrecht-centrum, waar je kunt lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

Bistro Karel 5 in Utrecht: geniet van onze kloosterkeuken met een creatieve twist
In de kloosterkeuken bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk op onze menukaart voor de laatste creaties van onze chef. Voor een cappuccino met taart of een lekker glas wijn zit je bij ons in de bistro vanzelfsprekend tevens goed. En onze borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 8.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Oosthout

Ik had gereserveerd voor 12 ex collega's en mijzelf in de Bistro op 23 september 2023. we waren uiteindelijk met zijn 10en. De sfeer was uiterst ontspannen, De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Je kon zien dat ze er zin in hadden en dat ze hun werk met liefde en plezier deden. We hebben veel gelachen en oude verhalen opgehaald. Het eten en de wijn waren uitstekend. Kortom in een woord een topavond gehad. Ik kan Bistro Karel V dan ook van harte aanbevelen. Iedereen was zo enthousiast dat we dit zeker nog een keer overdoen. Robert Oosthout.

za 23 september 2023

A.

In het kader van de week vd verspilling is de Bistro er uitstekend in geslaagd een gebalanceerd menu te serveren. Dit alles natuurlijk in een prachtige omgeving.

vr 15 september 2023

P.

We all had the Chef menu, which was delicious, varied, and a pleasure to eat. The four courses gave us much enjoyment, paired with an excellent Fleurie.

ma 28 augustus 2023

H.

Uitstekende gerechten

zo 27 augustus 2023