account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro LOF at Parc Broekhuizen

Bistro LOF at Parc Broekhuizen

NIEUW TWEEDE CONCEPT OP PARC BROEKHUIZEN
-opening 3 december '20-

LOF…
Local Organic Farm…
LOF… ode aan een goede keuken…
LOF… in Love…
LOF… lekkere groente

LOF is een bistro, maar niet zomaar één. Van de oude, monumentale boerderij naast de orangerie is een nieuw restaurantconcept gemaakt dat de prachtige historie combineert met een 21ste eeuwse setting. Met uitzicht op de kasteelmuur, de nabijgelegen Orangerie, het terras en de in volle glorie herstelde originele moestuin.

Als gast waan je je, lopend door dit deel van de buitenplaats, in vroeger tijden en geniet je van de moestuin vol met (niet-) vergeten groenten, fruit, eetbare bloemen en kruiden. Een aards paradijs!

Bistro LOF vormt een mooie uitbreiding op het huidige aanbod van Parc Broekhuizen. Hier zal Ewout Eleveld de culinaire scepter gaan zwaaien. Hij zal een bijzonder concept lanceren: een bistro met alle elan van het landgoed, met een laagdrempelige sfeer en aantrekkelijke prijsstelling. We serveren simpel, (h)eerlijk eten met duurzame producten en veel groenten die we kweken in onze eigen moestuin.

Het wordt een plek waar lokale gasten kunnen lunchen of dineren en hotelgasten de tweede avond kunnen eten (nadat ze de eerste avond gekozen hebben voor Restaurant Voltaire). Om u verder enthousiast te maken: de boerderij is puur, stoer en ongerept met een grote open keuken, een Chefs Table om te eten midden in de keuken, een opkamer, serre met uitzicht op de moestuin en een groot terras.
  • Terras
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

erg mooie smaken, prachtige presentatie

vr 17 september 2021

B.

Wederom voortreffelijk gegeten. De borden waren weer plaatjes en de smaak dito. Zoet zuur bitter in prima balans evenals de hoeveelheden en afstemming menu. Wijnen pasten er goed bij. Service vriendelijk en ontspannen. Men had er schik in. Kortom voor herhaling vatbaar.

do 16 september 2021

Saskia Van den Broek

Op en top genoten! Alles wordt hier met passie klaar gemaakt.

zo 12 september 2021

N.

Een heerlijke plek met heerlijk eten. Het was een avond relaxen!

za 11 september 2021