account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Louis

Bistro Louis

Welkom bij Bistro Louis, een gezellige zaak in de Osse Peperstraat. Je kunt bij ons genieten van de overheerlijke Franse keuken, met hier en daar een knipoog naar andere landen.

Alle gerechten worden op klassiek Franse wijze geserveerd: authentiek, puur en smaakvol.
Genieten is het sleutelwoord bij Louis, denk maar aan een malse tournedos met een goed glas wijn, coquilles met champagne, moulleux au chocolat of een andere culinaire uitspatting uit de klassiek Franse keuken… Tout est possible.

Bon appétit!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T. uit oss

Wij hebben heerlijk gegeten. Wij hebben het menu du chef gekozen en dit is zeker een aanrader om te proberen. Een zeer verrassend menu vol geweldige smaken, ook mooi om de kok bezig te zien in de open keuken. Als men lekker wil eten waarbij het eten met aandacht bereid is moet je hier zijn!

wo 09 september 2020

Frits Ploegmakers

Fantastisch gegeten in een heerlijke ambiance. Dank Kevin voor het geweldige menu

zo 06 september 2020

Suze Roelofs

We hebben een hele fijne avond gehad. Geweldige bediening met veel kennis en oprechte aandacht. Het eten is ontzettend lekker, veel creativiteit in de gerechten en alles past bij elkaar. Een echte aanrader!

za 05 september 2020

Anita Berg

Heerlijke avond gehad. Leuke bediening en de gerechten smaakten uitstekend en mooi gepresenteerd. Echt een aanrader.

do 03 september 2020