account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro ML

Bistro ML

De bistro is een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kop koffie (lekker met een stuk appeltaart), een lunch, een glas wijn met een borrelhapje of voor een diner. Laagdrempelig, sfeervol en betaalbaar zijn hier de kernwoorden. Het kan allemaal, binnen in het stijlvolle, voormalige woonhuis van de familie Enschedé of bij mooi weer buiten op het gezellige terras met uniek uitzicht op de St. Bavokerk en het Klokhuisplein. De bistro is iedere dag geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het uitgebreide ontbijtbuffet (15 euro per persoon) is ook beschikbaar voor gasten die niet in ons hotel slapen. Ontbijten kan doordeweeks van 7 tot 10 uur en in het weekend een uurtje later en langer, van 8 tot 11 uur. Op de dagkaart staat lekkers als gebak, tosti's, salades en clubsandwiches voor aantrekkelijke prijzen en mooi gepresenteerd in ML-stijl. Liefhebbers van kreeft en entrecote komen in de avond rijkelijk aan bod in bistro ML. Er worden vele variaties van kreeft en entrecote geserveerd voor een aantrekkelijk prijs. Het drie gangen keuze menu kost 35 euro per persoon. Wanneer u na uw diner naar de film of voorstelling wilt, houden wij er graag rekening mee dat we de gerechten sneller serveren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Prima plek om in ontspannen sfeer bij te praten en ook nog lekker te eten.

wo 10 juli 2019

Rob Brons

Wat een heerlijke verrassi g. Gewoon compleet, heerlijk eten en prima service.

vr 10 mei 2019

O.

Heerlijk gegeten! Leuke bediening! Gezellige plek!

zo 05 mei 2019

P.

In de bistro geweldig gegeten, goede keuze menukaart, mooie locatie, mooie plek en gastvrije bediening . Prachtige plek om in Haarlem gastronomisch te genieten!

za 13 april 2019