account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro ML

Bistro ML

De bistro is een aangename plek op ieder moment van de dag. Of het nu is voor een uitgebreid ontbijt, een kop koffie (lekker met een stuk appeltaart), een lunch, een glas wijn met een borrelhapje of voor een diner. Laagdrempelig, sfeervol en betaalbaar zijn hier de kernwoorden. Het kan allemaal, binnen in het stijlvolle, voormalige woonhuis van de familie Enschedé of bij mooi weer buiten op het gezellige terras met uniek uitzicht op de St. Bavokerk en het Klokhuisplein. De bistro is iedere dag geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Het uitgebreide ontbijtbuffet (15 euro per persoon) is ook beschikbaar voor gasten die niet in ons hotel slapen. Ontbijten kan doordeweeks van 7 tot 10 uur en in het weekend een uurtje later en langer, van 8 tot 11 uur. Op de dagkaart staat lekkers als gebak, tosti's, salades en clubsandwiches voor aantrekkelijke prijzen en mooi gepresenteerd in ML-stijl. Liefhebbers van kreeft en entrecote komen in de avond rijkelijk aan bod in bistro ML. Er worden vele variaties van kreeft en entrecote geserveerd voor een aantrekkelijk prijs. Het drie gangen keuze menu kost 35 euro per persoon. Wanneer u na uw diner naar de film of voorstelling wilt, houden wij er graag rekening mee dat we de gerechten sneller serveren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Willem Van Schie

Bistro ML is een aanrader. Heerlijk gegeten. De bediening is zeer vriendelijk en attent. De prijs kwaliteit is uitstekend.

za 19 oktober 2019

P. uit Haarlem

Een avondje ML is iets waar ik elke keer weer naar uit kijk: naast het feit dat het eten geweldig is, is ook de bediening fantastisch. Ze voelen goed aan wanneer formeel gewenst is of wanneer het wat losser kan. Het advies qua bijpassende wijnen mag er ook zijn. Kortom, niets te klagen!

za 05 oktober 2019

Mireille Meisner

We hadden niet de ideale plek, maar het eten en de bediening waren top en daardoor was de plek van ondergeschikt belang.

za 28 september 2019

C.

fijne bediening, heerlijk eten en gezellige ambiance op mooiste plekje van Haarlem

wo 25 september 2019