Resengo - Reserveer bij Bistro Mature in Deurne friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bistro Mature

Bistro Mature

Welkom in Bistro Mature..,

Deze bistro is het kleine zusje van Restaurant B23. Waar chef Kevin De Backer laat zien met zijn team dat bistro eten en service net zo leuk en lekker kan zijn als op gastronomisch niveau, enkel laagdrempeliger.

Het idee ontstond enkele maanden geleden, zo eind 2016. Al snel werd dan ook alles verbouwd en gerealiseerd. Al was dit niet altijd even gemakkelijk. Maar zoals u kunt zien, we zijn er geraakt. De naam, die was er al jaren. Al geruime tijd had ik voor m’n eigen gezegd “Als ik een eigen zaak begin, zal het Mature heten. Maar B23 had zijn naam al en dit heb ik dan ook zo gehouden” Mature staat voor mij voor maturiteit. Een plek waar alles puur is. Alles dagvers en vervaardigd in eigen huis. Maar uiteraard kunt u hier ook gewoon genieten van een glaasje wijn – vanover heel de wereld zelfs – of een koffietje.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Hoogstraten

Gezellig, mooie zaak. Zeer lekker gegeten. Klassieke gerechten met een verrassende twist.

Zo 04 maart 2018

Steven Gossé

Lekker eten, mooi verzorgde borden, zeker goede portie's. We hadden genoeg gegeten, maar niet met een overdadig gevoel weggegaan. (positief) . Smaken zaten echt goed! Service was super, vriendelijk team, we kwamen zeker niets te kort; Werd zelfs meermaals rondgegaan met broodjes! Wij komen zeker terug!

Do 01 maart 2018

Maurice Verbeeck

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Zeer correcte ontvangst en duidelijk de juiste ervaring bij de man die alles in goede banen heeft geleid.

Di 13 februari 2018

Marc de wolf

Gisteren donderdag 8 februari een zeer lekkere lunch in aangenaam kader. Super vriendelijke bediening door jonge dame; wij komen zeker terug !!

Wo 07 februari 2018