account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Molenvijver

Restaurant Molenvijver

Het absolute pluspunt van Restaurant Molenvijver wordt zonder meer gevormd door het magnifieke aangrenzende Molenvijverpark dat de bezoeker de moeiteloze overstap van cultuur naar natuur aanreikt via het terras. Zowel hotelbezoekers, feestgangers als congresleden kunnen hier in puur comfort genieten van een luxueuze lunch, een exuberant diner of een royaal tussendoortje – dit allemaal bereid met een gedistingeerde graad aan gastronomische professionaliteit.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Lotenhulle

Super lekker. Vlotte bediening! Een aanrader om hier eens te gaan eten!

za 27 juli 2019

A. uit Beringen

Super ontvangst ,eten helemaal top van amuse tot dessert en lekkers bij de koffie !!!

ma 10 juni 2019

Sophie Dewispelaere

Heel erg genoten van ons bezoek aan dit restaurant. Heel vriendelijke bediening, heel mooi kader en genoten van het lekker eten. Ondanks dat wij niet van deze streek zijn, ben ik heel tevreden dit restaurant te hebben gekozen.

do 30 mei 2019

Bo De Meyer

We hebben de drie gangen menu genomen en deze was uitmuntend. Lekkere combinaties met seizoensgebonden producten die mooi gepresenteerd waren. Een echte aanrader! Ook de bediening verliep vlot en aangenaam.

za 24 november 2018