Resengo - Reserveer bij Bistro O-Point in Loppem friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bistro O-Point

Bistro O-Point

De culinaire wereld is voordurend in beweging. Zelf zit ik ook niet stil.
Daarom omring ik mij bewust met dagverse producten die ik in mijn kookpotten omtover tot mijn eigen creaties. O. dat ben ik, geen franjes en puur Olivier. Kom met mij kennismaken en laat me mijn ’point’ duidelijk maken. Dat is wie ik ben, dat is wat ik doe.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit

Tom De ketelaere

Heerlijke geluncht! We hadden weinig tijd maar onze timing werd perfect opgevolgd. Zo hebben we heerlijk gegeten van deze voortreffelijke gerechten en waren we toch nog helemaal op tijd. Zéker voor herhaling vatbaar! Ook reserveren online verliep vlekkeloos. Super!

Do 08 februari 2018

Mania Barazandeh

Lunch geboekt voor Franstalige zakenrelatie met tijdsmarge. Zeer mooie ontvangst van de gastvrouw, veel uitleg over het menu. Het eten was zeer lekker, de hapjes overheerlijk! Top top top!

Wo 07 februari 2018

Thijs Mestdagh

Tot in de puntjes verzorgde gerechten! Dit was een aangename verrassing voor de smaakpapillen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vr 05 januari 2018

M.

Heerlijke hutsepot met varkenswangetjes en stevig stoofvlees met rode kool om je vingers van af te likken. Het frisse feestdessertboompje maakte het helemaal af!

Wo 03 januari 2018