account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Vienna

Bistro Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gina Van Laere

De gerechten waren ontzettend lekker, fijn van smaak met soms een sublieme verrassende toets en dit alles op een mooi geserveerd bord... Kortom : hoogstaand culinaire keuken. Bovendien een vriendelijke, correcte bediening in een mooi en gezellig kader.

wo 19 september 2018

Tom Van Peer

Héél lekker gegeten in een mooi decor met een super vriendelijke bediening! Iedereen die eens gastronomisch aan een redelijk prijsje wil eten , zou ik dit adresje willen aanraden. En dan nog in combinatie met een verblijf in de B & B: TOP!!

do 06 september 2018

Franky De pauw

Zeer vriendelijk onthaal, zeer verzorgde locatie, lekker gegeten.

vr 10 augustus 2018

Tessa Mees

Super lekker zoals altijd ! 👍🏻

wo 08 augustus 2018