Resengo - Reserveer bij Bistro Vienna in Lokeren friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Bistro Vienna

Bistro Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

Erwin Van Brussel

zoals gewoonlijk lekker en gezellig

Ma 19 maart 2018

Katrien Vervaet

Super zoals altijd !

Do 15 maart 2018

Davy Van Bambost

Wijn/ drank kaart zou aangenaam zijn. Verder heel lekker en verfijnd eten en mooie locatie. Bedankt

Vr 09 maart 2018

I. uit Dendermonde

De lunch was subliem ! Heel mooi interieur, gezellig aangekleed, super ! Heel vriendelijk ontvangen geweest, steeds met de glimlach !

Wo 07 maart 2018