account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Vienna

Bistro Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Beervelde

Een zeer gezellig kader met zeer vriendelijke bediening en héérlijk eten. Dit was ons eerste bezoek, maar zéker niet ons laatste :-).

wo 24 november 2021

Sven Van Bauwel

Zoals steeds: fijn, verzorgd en heel lekker eten in een heel aangename familiale sfeer met dito service. Bedankt Connie, Bernard en team

di 16 november 2021

Frank Van Britsom

Blijft een topadresje!

vr 12 november 2021

Raf Deconinck

Mooie omgeving, hartelijk onthaal, interessante en verrassende kaart, mooie wijn, en buitengewoon lekker eten! We komen zeker terug!

do 11 november 2021