account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Vienna

Bistro Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Matthias Colman

Heerlijk, verfijnd en ideale porties. Wederom een topervaring!

za 19 oktober 2019

C. uit Waasmunster

Het was de eerste keer dat we hier gegeten hebben en zeker voor herhaling vatbaar. Heel prachtig, gezellig interieur, en zeer vriendelijke gastvrouw! Het dagmenu was heerlijk! Als dit al zo fantastisch is, wat moet het dan zijn als je à la carte eet! Heel lekkere huiswijnen en zeker niet duur. In een woord HEERLIJK. Bedankt voor de lieve ontvangst!

di 08 oktober 2019

Ann robberecht

Ik kom zowel privé als voor het werk meermaals in Bistro Vienna. Het is telkens van een heel hoog culinair niveau. De tafelgenoten zijn steeds weer onder de indruk van het eten, omkadering en niet te vergeten de bediening met een lach. Dikke pluim !

do 03 oktober 2019

S. uit Wachtebeke

Gezellige sfeer , steeds verrassende gerechten en zeer lekker , zeer vriendelijke bediening

za 28 september 2019