no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistro Vienna

Bistro Vienna

Na een jarenlange zoektocht naar de perfecte opportuniteit om een eigen zaak te beginnen, belandde ik aan het station van Lokeren. Op de benedenverdieping van een prachtig, statig herenhuis bevond zich restaurant "Vienna". Het was onmiddellijk duidelijk dat mits een ferme dosis 'TLC ' (tender love and care) dit pand gestalte kon geven aan mijn droom. Na mijn hotelopleiding in "Ter Groene Poorte" in Brugge succesvol te hebben afgerond, onderging ik mijn keukendoop in "Villa Lorraine" te Brussel. Verdere liefde voor het vak kreeg ik ingelepeld bij "Maison Du Boeuf" in Hilton Brussel, Cas Spijkers (Nederland) en "Chez Michel" in Groot Bijgaarden. Na enig 'jobhoppen' belandde ik op 25-jarige leeftijd als chef- kok in bistro "Il Carpaccio" te Sombeke om nu bijna vier jaar later zelf de touwtjes in handen te nemen.

Bernard Van Den Driessche
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

I.

Zeer lekker menu met verassende smaakcombinaties. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Zeer leuke ervaring. Top.

di 01 mei 2018

J. uit Lokeren

Vriendelijke bediening en ongelofelijk lekker eten waar je helemaal blij van wordt.

wo 25 april 2018

Van Erdeghem Leo

verse en fijne ingrediënten! superlekker opgediend met kennis van zaken - ook bij de wijn werd een woordje uitleg gegeven, dat apprecieerden we ! Restaurant in een prachtig pand !

wo 11 april 2018

Helga Voorspoels

We hebben héél lekker gegeten in Bistro Vienna en de service was top!

wo 11 april 2018