account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistroclub de Stadsburger

Bistroclub de Stadsburger

WELKOM BIJ BISTROCLUB DE STADSBURGER
Kom langs bij het gezelligste restaurant van Bergen op Zoom! Zin in een lekkere kop koffie met gebak of komt u heerlijk lunchen, borrelen, dineren of een high tea, wine of beer? Bij ons is jong en oud welkom! Alles komt vers uit eigen keuken en we werken met eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Naar Bistroclub de Stadsburger komt u behalve voor de heerlijke gerechten natuurlijk ook voor de gezelligheid. Ons café wordt niet voor niks het gezelligste café van Bergen op Zoom genoemd. Onze mensen staan graag voor u klaar en met een beetje geluk zingt een van onze medewerkers live de mooiste songs terwijl u heerlijk aan het genieten bent. Niks is ons te gek!

“Kom langs bij de Stadsburger, waar u adem en ritme van de stad voelt, waar u eet, drinkt, lacht, vergadert, zingt en ontmoet. Het centrum van gastvrijheid en mogelijkheden in het hart van de stad die bruist”.

’T GEZELLIGSTE RESTAURANT VAN BERGEN OP ZOOM
Of u nu wilt genieten van burgers, bites, heerlijke vlees en vis gerechten; bij Bistroclub de Stadsburger geniet u altijd van de lekkerste gerechten. Bent u benieuwd naar welke gerechten wij op de kaart hebben? Bekijk alvast onze uitgebreide menukaart en ontdek het lekkers dat wij u te bieden hebben. Ook aan de vegetarische eters en kleine burgers is gedacht. Gaat u naar een voorstelling in theater de Maagd en wilt u eerst een hapje eten? Ons café ligt in het hart van de stad en de samenwerking met De Maagd maakt borrelen of dineren nog aantrekkelijker. U komt heerlijk dineren bij Bistroclub de Stadsburger en bent ruim op tijd voor uw voorstelling.

OOK VOOR FEESTEN & PARTIJEN
Bistroclub de Stadsburger biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor uw bruiloft, feest, bijeenkomst of een andere gelegenheid. Ook voor grote groepen bent u bij ons van harte welkom. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!
  • € 25 - 50
  • Terras
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Het was weer uitstekend en wij hebben onze bordjes schoon leeggegeten. Dat is natuurlijk een mooi compliment voor de kok en voor al het personeel. Met z’n allen doen jullie dit fantastisch.

vr 24 januari 2020

M. uit woensdrecht

Was heerlijk eten. Prijs erg leuk! Leuke avond gehad met hardwerkend en vriendelijk personeel. 1 klein puntje als de deur open gaat en je eet beneden is het wel fris. Maar verder geen op/aanmerkingen leuke bistro!

za 11 januari 2020

M. uit Tholen

Het was gewoon goed

vr 03 januari 2020

Shane de Rond

Hele vriendelijke serveersters! Goede service overall en heerlijk gegeten. Het kan wel warm worden hoe dichter je bij de open keuken zit maar dat is verder bijzaak.

vr 20 december 2019