account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistronoom

Bistronoom

Geniet van gastronomie, de kunst van het koken in een ongedwongen sfeer bij Bistronoom Restaurant & Bar in Woerden. Laat je verrassen door de vernieuwende gerechten die bestaan uit mooie, herkenbare en kraakverse producten.

Bistronoom gebruikt eerlijke producten uit de regio en zelfs uit de eigen moestuin. Er hangt een ontspannen sfeer; geen jasje-dasje of linnen op tafel, maar juist een hele relaxte bistro-setting. Bij Bistronoom ontmoet en herontdek je elkaar door samen te genieten en te beleven in de kas, de woonkamer met bar of op het zonnige terras.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Zeer aangename plek om te eten; bijzondere en verrassende gerechten; hier kom ik heel graag terug.

ma 10 augustus 2020

Tonny Blonk-de Groot

Uitstekend

vr 07 augustus 2020

Ellen Verdonk

Wij hebben heerlijk een 2 gangen verassingmenu gegeten!!Vegatarisch en het was super!Buiten op het mooie terras....Komen zeker terug!!

zo 02 augustus 2020

V.

We hebben heerlijk gegeten met verrassende gerechten, zoals osseworst met mosterdijs waar we nog lang over na zullen praten. De sommelier had goede bijpassende wijnen en vertelde hier met veel plezier over. Heel toegankelijk en erg aardig. Zo was de ambiance van een zomeravond waar je tot laat kon tafelen perfect.

za 01 augustus 2020