account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistronoom

Bistronoom

Geniet van gastronomie, de kunst van het koken in een ongedwongen sfeer bij Bistronoom Restaurant & Bar in Woerden. Laat je verrassen door de vernieuwende gerechten die bestaan uit mooie, herkenbare en kraakverse producten.

Bistronoom gebruikt eerlijke producten uit de regio en zelfs uit de eigen moestuin. Er hangt een ontspannen sfeer; geen jasje-dasje of linnen op tafel, maar juist een hele relaxte bistro-setting. Bij Bistronoom ontmoet en herontdek je elkaar door samen te genieten en te beleven in de kas, de woonkamer met bar of op het zonnige terras.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten, kwalitatief erg goed en gezellige, laagdrempelige ambiance.

do 16 januari 2020

K.

Leuke, gezellige sfeer. Bijzonder lekker gegeten.

zo 05 januari 2020

M.

Een mooie avond gehad gisteren. Lekkere wijnen allen bijpassend bij de gerechten, met een serveerster die met de wijnen uitleg fantastisch was en met de start van de avond ietwat onwennig overkwam met alleen de dranken kaart ipv dinerkaart. De uitleg van wat we als hors d’oevres konden kiezen was echt onduidelijk en pas na twee drankjes kregen we de dinerkaart of uitleg over dat we ook een verrassingsmenu konden kiezen. Later heeft ze dit ruimschoots goedgemaakt met de uitleg van het eten en met de uitleg van de wijnen. Uit ons gesprek aan het eind van de avond bleek ook dat ze nog maar kort werkte bij de Bistronoom dus hebben we haar de feedback al gegeven.

za 04 januari 2020

Martin Aalbersberg

Heerlijk eten met hele mooie wijnen voor een goede prijs. Een restaurant om zeker terug te komen.

za 04 januari 2020