account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistronoom

Bistronoom

Geniet van gastronomie, de kunst van het koken in een ongedwongen sfeer bij Bistronoom Restaurant & Bar in Woerden. Laat je verrassen door de vernieuwende gerechten die bestaan uit mooie, herkenbare en kraakverse producten.

Bistronoom gebruikt eerlijke producten uit de regio en zelfs uit de eigen moestuin. Er hangt een ontspannen sfeer; geen jasje-dasje of linnen op tafel, maar juist een hele relaxte bistro-setting. Bij Bistronoom ontmoet en herontdek je elkaar door samen te genieten en te beleven in de kas, de woonkamer met bar of op het zonnige terras.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

Annemarie Postuma

We hebben fantastisch gegeten; Hele originele smaak/productcombinaties bevatte het verrassingsmenu. De bediening was top; Vriendelijk en deskundig personeel !

di 17 juli 2018

E.

Echt genoten van een verrassend zevengangenmenu, met de topgerechten van de afgelopen twee jaar. Mooie producten, originele en soms gedurfde smaakcombinaties, en een gezellige sfeer!

za 14 juli 2018

D.

Wederom heerlijk gegeten

vr 13 juli 2018

B.

We zijn ontzettend gastvrij ontvangen en hebben heerlijk gegeten bij Bistronoom! Niks op aan te merken.

di 10 juli 2018