account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bistrot Benoit

Bistrot Benoit

Ex-Zoute Zoen-chef Bert de Bois & Isabel Manniën, gedreven horecaondernemers en cateraars van o.a. Studio 100, Tomorrowland en het Bollekesfeest, (her-)openen met Lady Chef Viviane Verheyen op de oude Zoute-Zoen-locatie hun bistrot BENOIT.

Samen met Benny & Patricia, eerste eigenaars van le Zoute Zoen en grondleggers van de bistronomie in Antwerpen, willen zij terug naar de basis: een betaalbare bistrot-gourmand met heerlijke gerechten en aantrekkelijke menu’s. Ooit gestart als hip bijhuis van kooktempel Zirk, verdrong het grote broer al snel naar de achtergrond en werd de populaire stek van bekend en onbekend Vlaanderen.

Laat u dus -net als de beau monde van weleer- vanaf 4 oktober verleiden door de zalige keuken en de ongedwongen bediening van deze betaalbare luxe-bistro die met zijn enorme boekenkast, kristallen lusters, zwarte tafelrokken en wit linnen refereert aan de elegante zwierigheid van de Parijse bistro’s jaren ’30. En als tijdens zwoele zomeravonden de voorgevel openschuift wordt flamboyant Parijs een zwierig terras in Barcelona…

Viviane Verheyen, in 2006 verkozen tot Lady Chef of the Year, kreeg in 2012 Knacks Gouden Garde voor beste vrouwelijke chef 2012 – 2013 en Bert de Bois kookte in sterrenzaken als Sir Anthony Van Dijk en Matelote en in Antwerpse toppers als Hilton, le Zoute Zoen, de 7 Schaken en de Gloria. In bistrot BENOIT steken ze klassiekers in een nieuw jasje en koken ze no-nonsense net zo lekker Frans als fusion.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Stalmans

Zin in 'keuken zoals weleer' in een super gezellig interieur van weleer, én met een service als weleer? Eén adres: Bistrot Benoit!

zo 18 oktober 2020

Jeanne Anné

Super ervaring en niet de eerste keer! Heel vriendelijke professionele bediening, mooi interieur! Overheerlijk gegeten ! Lekkere gerechten en prima prijs kwaliteit! Bovendien ook corona-proof! Tafels stonden ver genoeg uit elkaar elkaar, ontsmettingsmiddel, masker.....

zo 18 oktober 2020

P.

Het genoodzaakt intieme communiefeest werd een absolute topper dankzij team Bistrot Benoit. Warm welkom met versierde tafel en super lekker eten. De extra aandacht voor de communicant was heel fijn. Dankjewel!

za 17 oktober 2020

Yves Van Leemputten

Heel lekker, vriendelijke service, top

vr 16 oktober 2020