account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Feestarchitect - Biznis Hotel

De Feestarchitect - Biznis Hotel

In onze bar - restaurant ontvangen wij in een prettige sfeer zowel zakenlui als eenieder die een degelijke & gevarieerde keuken vooropstelt.

Onze brasserie, gelegen aan de voorzijde van het gebouw, biedt een ruim assortiment van mogelijkheden. Wanneer u gezellig iets wenst te drinken aan onze bar, van een aperitiefje wil genieten in onze lounge of een lichte maaltijd verbruikt in onze brasserie, het kan allemaal. Ook de allerkleinsten kunnen zich uitleven in onze speelhoek of onze speeltuin.

De lounge is de ideale plaats om in afwachting van de maaltijd te genieten van een aperitiefje en daarbij horend hapje.

In onze bar kan u elke dag tussen 11u00 tot 00u00 op een stijlvolle manier een biertje of glaasje wijn komen drinken.

Onze brasserie biedt plaats aan ongeveer 50 zitplaatsen. Hier kan u van 12u00 tot 22u00 langskomen om te proeven van frisse salades en snacks. Onze Brouwershof lunch kan u elke weekdag verkrijgen van 12u00 tot 14u00. Hier kan u rechtstreeks doorklikken en een kijkje nemen in de barkaart. Zin in een pannenkoek of ijsje, kom ze proeven in onze tearoom elke dag tussen 15u00 en 18u00.

Wenst u uitgebreider te eten, dan zal u zeker ons restaurant appreciëren. Een combinatie van klassieke en moderne gerechten vormt een harmonieus evenwicht in dit trendy geheel. Klik hier om een overzicht van de gerechten te krijgen.

In de zomermaanden kan u ons stijlvolle binnenkader ruilen voor een zonovergoten terras. Hier kan u dezelfde kwaliteitsvolle gerechten bestellen en genieten van een lichte verfrissende bries.
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Lokeren

het is er altijd heel lekker bij Biznis hotel. Mijn favorite restaurant, en de bediening steeds met de glimlach .Super !!!

zo 06 juni 2021

R.

Zeer goedservice uitstekend en zeer vriendelijk en beleett

zo 09 mei 2021

A.

Kwaliteitsvol lekker eten aan een faire prijs. Een pluim ook voor de obers. Top bediening in een mooi interieur.

vr 04 september 2020

RUdy Bockaert

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening Het is er aangenaam tafelen

za 29 augustus 2020