account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Amsterdam

Blushing Amsterdam

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heerlijk in de verwarmde serre!

za 03 oktober 2020

P.

Altijd fantastisch! Als ik in Amsterdam ben MOET ik altijd eventjes naar Blushing!

zo 27 september 2020

Agnes Mol-Rakers

Bij Blushing is het altijd heerlijk vertoeven. Mooi pand op toplocatie, mooie inrichting, topbediening (Sjoerd is altijd enthousiast), heerlijke eerlijke gerechten met leuke namen. Wij vonden het ook heel prettig dat het rustig was, maar voor Blushing hopen we natuurlijk op heel spoedige betere tijden!!

za 26 september 2020

J.

Geweldig eten, leuk personeel en mooie zaak! Echt een aanrader

vr 25 september 2020