account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Amsterdam

Blushing Amsterdam

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Super leuke zaak, erg vriendelijk personeel en heerlijk gegeten!!!

za 18 september 2021

A.

great place - friendly staff. TIP: try one of the cakes !

wo 01 september 2021

J.

We hebben gezellig en goed gegeten!

do 12 augustus 2021

Bob Towle

The restaurant was charming, the service excellent and the food superior. We want to come back to Amsterdam and this place will be on our itinerary again. It's right around the corner from the Van Gogh museum.

do 12 augustus 2021