account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Amsterdam

Blushing Amsterdam

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Theo Peren

Heerlijke lunch! Ondanks het drukke tijdstip (zaterdag 13:00u) fantastische service: snel, vriendelijk en geweldig oplossingsgericht wbt allergie, dat zie je zelden zo goed! Toptent op super locatie met een duidelijke Gordon twist in de aankleding. Aanrader!

za 02 november 2019

Margriet Corvers

Gezellige zaak, heerlijke koffie en ontbijt. Netjes geholpen prima adres voor een gezonde lunch of ontbijt! Je loopt daarna zo de PC op, goede locatie.

za 28 september 2019

Renate Bek

Altijd gezellig en heel vriendelijk personeel! Heerlijke koffie en heerlijke gerechten!!

zo 01 september 2019

M.

Heerlijke taartjes en koffie, vriendelijk personeel. Zaak is goed gekoeld, fijn met deze hitte!

di 23 juli 2019