accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Blushing Amsterdam

Contact

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

7.9

Gemiddelde score

  • 8.3/10Kwaliteit
  • 7.8/10Service
  • 7.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Berthe Jager

Toevallig naast ons hotel om de hoek. Neergestreken voor koffie maar de kaart was zo goed dat we bleven voor ontbijt. Ik moet glutenvrij eten en de keuze mogelijkheden zijn reuze! Serieus zelden meegemaakt dat ik uit zoveel kon kiezen en dus meerdere gerechten besteld😆. Alles was super lekker! De bediening was zeer attent en erg prettig in de omgang. Absolute aanrader!

di 02 augustus 2022

L.

💙💙💙

zo 19 juni 2022

S.

Heerlijk gegeten ❤️

zo 05 juni 2022

Marisca Rens-Dikkeboer

Heerlijk gegeten en weer op het terras voor in de zon gezeten

za 14 mei 2022