account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Amsterdam

Blushing Amsterdam

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Renate Bek

Heerlijk eten & koffie niet te vergeten! Super vriendelijke bediening! Altijd een feestje om hier te gaan eten!

zo 13 september 2020

S.

Alles is lekker bij blushing! Veel gezonde dingen. Altijd genoeg personeel zelfs nu tijdens Corona. Super goede bediening! Altijd vrolijk en service gericht.

za 12 september 2020

Angelique Kuijpers

Goede locatie. Heerlijk geluncht en vriendelijke bediening. Het restaurant is niet geschikt voor invaliden. Met een rolstoel kan je niet naar binnen en niet naar het toilet. Maar wanneer je er dan zit dan doet de bediening er alles aan om je te helpen.

za 05 september 2020

I.

Zeer vriendelijk personeel. Fijne sfeer en lekker eten

zo 30 augustus 2020