account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Blaricum

Blushing Blaricum

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Blushing Blaricum: altijd leuk én lekker! Het voelt hier altijd een beetje alsof je op safari bent. Je weet nooit wie je spot! Wij hadden de mazzel één van de Big Five te spotten: Gordon himself! Misschien omdat ik altijd Gordon's all time favorite bestel! Heerlijk heerlijk!

zo 11 oktober 2020

Amber Hamstra

Super!

za 10 oktober 2020

W.

Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer.

wo 07 oktober 2020

Natascha Hatenboer

Heerlijk gegeten. De worteltaart is verrukkelijk en de Marrokkaanse kippensoep is echt een aanrader, deze soep mag op de kaart. De bediening is erg vriendelijk, je voelt je echt welkom. Aanrader om naar toe te gaan.

di 06 oktober 2020