account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Blaricum

Blushing Blaricum

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Debby Varekamp

Gezellige meiden die je bedienen, snelle service en onwijs vriendelijk. Eet was erg goed, lekker vers brood met ruim beleg! Wijn smaakte uitstekend! Had wel drukker verwacht, maar wie weet kwam dat omdat het een doordeweekse dag was en het was ook nog eens heel regenachtig. Ik kom zeker nog eens terug!

do 26 september 2019

M.

Wij hebben genoten van de ambiance, service en heerlijke koffie maar ook zeer zeker van de overheerlijke verse en prachtige taartjes . Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!!

zo 22 september 2019

K. uit Bilthoven

We hebben genoten! Het eten was heerlijk en de service was goed. We gaan hier zeker nog een keer terug komen!

za 31 augustus 2019

Yvonne Reuter

Was allemaal heerlijk en gezellig

za 10 augustus 2019