account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Blaricum

Blushing Blaricum

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yvonne Reuter

Was allemaal heerlijk en gezellig

za 10 augustus 2019

Erwin Tool

Lekkere hapjes en broodjes, maar wel veel chocolade. Heerlijk maar net iets teveel. we waren zelf vergeten door te geven dat een van de twee vegetarisch was, maar we hebben twee extra broodjes gekregen, Top en Gave service.

zo 04 augustus 2019

Marcelle Huiskes

Het was super, precies wat we hadden verwacht. :)

wo 24 juli 2019

F.

Het was erg gezellig. Goed eten en leuke bediening.

di 02 juli 2019