account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blushing Blaricum

Blushing Blaricum

Blushing is ontstaan naar een idee van Gordon, in Nederland sinds jaar en dag bekend als zanger/entertainer maar vooral ook levensgenieter. Blushing gaat in eerste instantie over koffie! Gordon is een koffiefanaat zoals vele Nederlanders met hem. Naar eigen zeggen functioneert hij niet zonder zijn eerste ‘bakkie’ in de morgen.

“ Koffie is als benzine in de motor van een mens, zonder koffie geen goed begin van je dag” .

Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoed te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Vincent Bogaard

Echt heerlijk geluncht. Verse en gezonde gerechten en heerlijke wijn. Als dessert nog heerlijke koffie met gebak genomen. We komen zeker terug!

vr 03 juli 2020

Philip Meijer

Heerlijk ontbeten ivm zus haar verjaardag! Lekker eten, leuke bediening, vriendelijk!

vr 03 juli 2020

Tjerk Langman

Altijd een feestje om bij Blushing te zijn

wo 01 juli 2020

I.

"Gewoon"top! Bediening vriendelijk,vlot, prima tafeltje op het terras, mooi op voldoende afstand van andere gasten, helemaal goed. Oh ja...de lunch was overheerlijk!👍

di 23 juni 2020