account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bobbi's Bar

Bobbi's Bar

We zitten weliswaar nog aan een aantal voorwaarden vast, maar eigenlijk hebben we die de pret nog nooit laten drukken. Voor we het weten zijn we alles weer vergeten. We hebben gebruik gemaakt van de tijd om jullie eens flink in de watten te gaan leggen. Een nieuwe lunchkaart om een puntje aan te zuigen, cocktail knallers waardoor al die uitgestelde borrels net iets minder gemist voelen en ja, ja… Sangria! En als het zonnetje nog even op zich laat wachten? Geen probleem! We hebben ervoor gezorgd dat jullie heerlijk droog en uit de wind kunnen zitten met de warmte van de heaters in je rug. Reserveren is slim als je zeker wilt zijn van een plekje. Lees dan ook gelijk nog even goed de voorwaarden door die op dit moment nog gelden. En verder? Gewoon heerlijk genieten dat we weer helemaal open zijn!
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Josje Leendertse

Weer heerlijk gegeten bij Bobbi's zoals altijd, 2 lekkere voorgerechten, mooi wijntje erbij, geweldige bediening, ik zeg: TOP👍👍

za 09 oktober 2021

C.

Vriendelijk personeel, uitgebreide kaart met lekker eten en lekkere cocktails! En het interieur en de sfeer is erg leuk.

za 09 oktober 2021

Wiesia Wozniak

Een fantastisch avond gehad 😁

di 05 oktober 2021

E.

Het was van begin tot eind een heerlijk avondje uit. We voelden ons als gasten zeer welkom. De service was geduldig en attent. Het eten was geweldig! Graag tot een volgende keer.

za 02 oktober 2021