account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bobbi's Bar

Bobbi's Bar

We zitten weliswaar nog aan een aantal voorwaarden vast, maar eigenlijk hebben we die de pret nog nooit laten drukken. Voor we het weten zijn we alles weer vergeten. We hebben gebruik gemaakt van de tijd om jullie eens flink in de watten te gaan leggen. Een nieuwe lunchkaart om een puntje aan te zuigen, cocktail knallers waardoor al die uitgestelde borrels net iets minder gemist voelen en ja, ja… Sangria! En als het zonnetje nog even op zich laat wachten? Geen probleem! We hebben ervoor gezorgd dat jullie heerlijk droog en uit de wind kunnen zitten met de warmte van de heaters in je rug. Reserveren is slim als je zeker wilt zijn van een plekje. Lees dan ook gelijk nog even goed de voorwaarden door die op dit moment nog gelden. En verder? Gewoon heerlijk genieten dat we weer helemaal open zijn!
  • Afhalen
  • Delivery
  • Moederdag special
  • Terrassen
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Afhaalmenu stond netjes op tijd klaar. Heerlijke gerechtjes en klaar maken van de warme gerechten was eenvoudig met de bijgeleverde omschrijving. Wij komen zeker nog eens terug.

vr 21 januari 2022

B.

Was super!

vr 31 december 2021

Adeline Hermus

Ik had de Sharing is Caring XMas Box besteld, goede service, duidelijke aanwijzingen, heerlijk eten. Ik heb zelden zo'n lekkere en goede oesters gegeten. We waren met 2, hadden met 3 personen van deze overheerlijke maaltijd kunnen eten. Enkel complimenten over de kwaliteit en versheid. Voor herhaling vatbaar, dan liever bij Mr. Moos of Bobbi's.

zo 26 december 2021

Daphne Wirken

Jullie hebben een heel leuk menu samen gesteld. Dankjewel.

za 25 december 2021