account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Boccaccio

Boccaccio

Geen grotere levensgenieters dan de Toscanen. Logisch dus dat Toscane één van ’s werelds meest oprechte en smaakvolle keukens kent. Voor ons voldoende reden om deze rijke culinaire traditie met Boccaccio naar Groningen te halen.
In Boccaccio Bottega Toscana worden klassieke Toscaanse gerechten geserveerd. Van antipasti tot prachtige vlees- en visgerechten. Verse ingrediënten voeren de boventoon. Ondersteund door eenvoudige bereidingsmethoden en de befaamde goudgroene Toscaanse olijfolie.
Nergens is de eenheid tussen wijn en eten groter dan in Toscane. Chianti, een echt streekproduct, behoort zelfs tot de populairste Italiaanse wijnen. Een aanrader, evenals de Prosecco, de beroemde Italiaanse champagne.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Hier op een hele warme avond heerlijk gegeten op een overdekt terras. We hadden een 4gangen diner ter keuze van de chef.met bijpassende wijn. Het was allemaal heerlijk en de wijn werd gepresenteerd met een goed verhaal over de samenstelling en smaak. Het was een heerlijke avond.

vr 26 juni 2020

E.

Super leuke locatie, altijd vriendelijk en heerlijk eten! Een aanrader!

wo 17 juni 2020

M.

Gewoonweg geweldig!

za 13 juni 2020

E.

Zeer hartelijk ontvangen. Geweldige bediening en super vers en heerlijk eten.

do 11 juni 2020