account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Boccaccio

Boccaccio

Geen grotere levensgenieters dan de Toscanen. Logisch dus dat Toscane één van ’s werelds meest oprechte en smaakvolle keukens kent. Voor ons voldoende reden om deze rijke culinaire traditie met Boccaccio naar Groningen te halen.
In Boccaccio Bottega Toscana worden klassieke Toscaanse gerechten geserveerd. Van antipasti tot prachtige vlees- en visgerechten. Verse ingrediënten voeren de boventoon. Ondersteund door eenvoudige bereidingsmethoden en de befaamde goudgroene Toscaanse olijfolie.
Nergens is de eenheid tussen wijn en eten groter dan in Toscane. Chianti, een echt streekproduct, behoort zelfs tot de populairste Italiaanse wijnen. Een aanrader, evenals de Prosecco, de beroemde Italiaanse champagne.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Wij waren bij de eerste apperitivo. Dit is zeker de moeite waard! We kregen een buffet, daarnaast nog een aantal bijgerechten en een heerlijk toetje. Al het eten was ontzettend goed. Het drinken zat ook bij het arrangement, je kon uit verschillende soorten wijnen kiezen en italiaanse biertjes, maar ook alcoholvrije cocktails. Al met al een geslaagde avond!

zo 17 februari 2019

Kimberley Kooistra

Heerlijk gegeten! En heel leuk eetcafe. Bediening was vriendelijk,en heel attent . We hadden nooit ons glas leeg! Top

vr 15 februari 2019

R.

Weer ouderwets goed !! Goede kwaliteit, snelheid en vriendelijke bediening Top

di 22 januari 2019

A.

Aangenaam verrast met het kerst diner. Super bediening, geweldige sfeer en heerlijk gegeten!

di 25 december 2018