account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bodystyling Schoten

Bodystyling Schoten

Bij Bodystyling® combineer je optimaal bewegen met een gezond voedingspatroon. Jouw persoonlijke afslankteam bestaat uit een deskundige bewegingscoach en een gediplomeerde diëtiste. Zij helpen jou samen om efficiënt én met plezier je doel te bereiken. Zonder jojo-effect en met een resultaatsgarantie! Jouw inspanning? 2 x 30 minuten per week.
  • Voedingsadvies
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I. uit Berendrecht

Warm onthaal en goede ondersteuning. Blij dat ik een nieuwe studio gevonden heb 👍🏻

di 14 mei 2019

G. uit Deurne

Men is altijd vriendelijk en op vragen antwoorden ze altijd heel uitgebreid met deskundigheid.

vr 25 januari 2019

K. uit Ekeren

ik ben nog maar net een week begonnen. maar ik heb er veel zin in. tijdens de oefeningen voel ik spieren die ik al lang niet meer wist liggen. maar ik ben de dag nadien nooit stijf. tijdens de oefeningen wordt je steeds vanop een afstandje of dichtbij nauwlettend in t oog gehouden zodat ze je meteen kunnen corrigeren of je zelf om hulp kunt vragen. je staat er nooit alleen voor. de eetstuctuur is voor mij niet gemakkelijk omdat ik heel onregelmatige pauzes heb. maar ook hier begeleiden ze je in hoe het voor mij haalbaar is. een hele opluchting als werkende mama van 2 kinderen die wel wat zorg vragen. ik heb ook het gevoel dat ik heel veel mag eten. honger heb ik dus niet. en water drinken is mijn beste vriend aan het worden. ik heb het veel te lang uitgesteld door heel veel uitvluchten als geen tijd, niet haalbaar, ik kan enkel 2 dagen meteen na elkaar, het huishouden, de kinderen, ... maar hier zorgen ze ervoor dat alles op jouw maat kan gebeuren en dat is zeer fijn. zelfs hebben ze een box waar je kleine spruit naast jou even kan in spelen terwijl jij je oefeneningen doet. had ik dat eender geweten. ik heb nu even iemand nodig die mijn handje vast houdt en me weer op het gezonde pad zet en door zowel het eten en te bewegen aan te pakken heb ik de moed gekregen en de spirit het gaat me hier lukken. het is voor mij even een ik-momentje dat ik jarenlang heb weggecijferd.

do 17 januari 2019

S. uit Ekeren

Super tevreden, goed ontvangen!

ma 03 december 2018