account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Boter Kaas & Olijven

Boter Kaas & Olijven

Sinds 2010 zijn wij dé kaas- en delicatessenwinkel in de Bollenstreek! Een aantal jaar geleden zijn wij uitgebreid naar een nieuwe, grotere locatie. Daar is ook ons restaurant en proeflokaal geopend. Wat is de verbindende factor van onze winkel en het restaurant? In ons restaurant geniet je van onze producten uit de winkel. Onze belegde broodjes van de lunchkaart beleggen wij met onze verse kazen en vleeswaren uit de winkel. Tijdens het diner geniet je van wijnen die wij verkopen in onze winkel. De delicatessen die wij gebruiken in de gerechten van onze dinerkaart zijn terug te vinden in onze winkel. Hierdoor kan je zowel bij ons genieten van BKO maar je kan BKO ook mee naar huis nemen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Prima kwaliteit, ook glutenvrij!

ma 09 mei 2022

M.

We gaan niet zo heel vaak uit eten omdat ons budget dat niet altijd toelaat. Vaak hebben we na het eten het gevoel van "was dit eten ons geld wel waard?" Bij Boter, Kaas en Olijven was het het geld meer dan waard! Wat hebben wij lekker gegeten! Het eten was vers, warm en bovenal ontzetten smaakvol. Alles past bij elkaar en leuke combinaties. Leuk dat de gerechten een tussen-gerecht-formaat hebben zodat je meer van alles kunt proeven / delen met je tafelgenoot. Wij komen zeker terug!

vr 29 april 2022

Sabine Schouten

Een super gezellige avond gehad en heerlijk gegeten. Wij hadden de Zwitserse kaasfondue. Die was top. Wij gaan hier zeker vaker komen.

za 16 april 2022

Monique de Bruine

Als altijd weer heerlijk gegeten en bediend door gezellige, vriendelijke meiden.

za 09 april 2022