account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Boter Kaas & Olijven

Boter Kaas & Olijven

Sinds 2010 zijn wij dé kaas- en delicatessenwinkel in de Bollenstreek! Een aantal jaar geleden zijn wij uitgebreid naar een nieuwe, grotere locatie. Daar is ook ons restaurant en proeflokaal geopend. Wat is de verbindende factor van onze winkel en het restaurant? In ons restaurant geniet je van onze producten uit de winkel. Onze belegde broodjes van de lunchkaart beleggen wij met onze verse kazen en vleeswaren uit de winkel. Tijdens het diner geniet je van wijnen die wij verkopen in onze winkel. De delicatessen die wij gebruiken in de gerechten van onze dinerkaart zijn terug te vinden in onze winkel. Hierdoor kan je zowel bij ons genieten van BKO maar je kan BKO ook mee naar huis nemen!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Het klopte weer geweldig. Heerlijk eten lieve bediening en top sfeertje. En heel vakkundig personeel. Weten alles over kaas en wijn combinatie

zo 28 november 2021

Petra Van Lith

Ik lunch graag bij BKO, maar ook borrelen is een aanrader! Goede prijs kwaliteit verhouding, uitstekende service en gewoon ook erg gezellig!

za 27 november 2021

Piet Maase

Gezellige bediening en een goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

za 27 november 2021

P.

Heerlijk geluncht met z’n vieren. Prima, vlotte en vriendelijke bediening en alles tegen redelijke prijzen. Wij raden B.K.O. aan en komen zelf zeker terug!

ma 22 november 2021