account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Bovita

Bovita

Ons hoofddoel is mensen begeleiden naar een gezond evenwicht tussen lichaam en geest.

Hier streef je op eigen tempo jouw ideaal lichaamsgewicht na. Ook mensen die te maken hebben met overgewicht, artrose, reuma, fibromyalgie krijgen de kans om aan de nodige lichaamsbeweging te doen. Stress werken we op een vakkundige wijze weg. En bepaalde schoonheidsfoutjes kunnen gecorrigeerd worden.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

karel de pauw

Werden vriendelijk ontvangen en kregen een volledige uitleg over het aqua-biken. na de proefsessie direct en abonnement genomen was een hele leuke ervaring.

vr 05 oktober 2018

Nicole De Bondt

ja ben heel tevreden

do 14 juni 2018

Tanya Van Noten

Ik vergeet de eerste dag niet meer dat ik binnen wandelde bij Bovita. Ik kreeg een zeer warm onthaal. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Veronique was zeer optimistisch om mij te helpen. Ze hadden vorig jaar lymfe - en lipoedeem vastgesteld. Niet gemakkelijk om te diëten. Samen hebben we bekeken hoe we het Bovita dieet konden aanpassen aan mijn normen. Bij deze is dat gelukt. Het gaat heel rustig maar in de juiste richting. Een zalig dieet en je mag Veronique altijd contact bellen. Ze staat steeds paraat. De aquabike is ook een zaligheid om te doen. Ik voel mij ontspannen als ik daaruit komen. Wij je sporten is dit ideaal om te doen! De Presso therapie is ook een aanrader voor iedereen. Kortom een heel aanbod dat ik zelf nog niet geprobeerd heb. Bovendien kan je elke maand genieten van kortingen. Bovita is een aanrader voor iedereen wat wils.

wo 21 maart 2018

Kurt Van Den Abbeele

altijd een leuke ontvangst en met de glimlach , aquabike steeds ingesteld op de juiste temperatuur en programma !! :) :)

do 08 februari 2018