account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Braemhof

't Braemhof

't Braemhof heet U van harte welkom!

Sinds 1848 staat ‘t Braemhof garant voor traditie, en traditie moet worden voortgezet! Daarom houdt het restaurant zijn deuren open en staan we steeds paraat voor Uw speciale gelegenheden.

Family, restaurant, business en specials. Onder deze 4 noemers bevindt zich een hele waaier aan mogelijkheden die wij graag voor u tot in de puntjes verzorgen. Een gezellig etentje in ons restaurant, van een babyborrel tot een jubileum, van een meeting tot een personeelsfeest, of van een Kerstfeest tot een eerste werkdagviering, wij regelen het allemaal!
  • Frans/Belgisch
  • Terrassen
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Had gereserveerd voor een etentje met 3 kinderen en echtgenote die jarig was. Vroeg om kleine verrassing bij dessert via telefoon vooraf en aan de kelner bij aankomst op discrete manier. Hij beloofde iets te doen bij de ‘rekening’. Niets kwam, niet bij dessert, niet bij rekening, de rekening zelf wel 178,10€, jammer, was de eerste maal dat we er kwamen, zal niet snel meer gebeuren…

di 21 juni 2022

L. uit Destelbergen

Ik kom nog terug!

wo 24 november 2021

Annemie Roose

Mooie setting, lekkere mosseltjes, correcte bediening.

zo 05 september 2021

B. uit Sint-Amandsberg

Vriendelijke bediening. Doordat er maar 1 iemand verantwoordelijk was voor opname van een bestelling dienden we soms wat te wachten om bestelling te kunnen doorgeven. Wegens personeelstekort wel alle begrip hiervoor.

wo 01 september 2021