account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Brasa

Brasa

Als je aan Spanje denkt, denk je aan pinchos! En aan tortilla… en aan lekkere wijn! Probeer dit Spaanse restaurant en geniet van die typische Spaanse sfeer waar alles een standje langzamer lijkt te gaan. Het geeft een ontspannen gevoel en je krijgt de gelegenheid lekker eten en drinken te delen met vrienden of familie. Pinchos bestaat uit allemaal kleine hapjes. Vers, verrassend en origineel. Lekker op een zomerse avond. Maar óók op een regenachtige dag: zoek de Spaanse warmte hier!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petra Barneveld

Goede kwaliteit van de gerechten, ondanks behoorlijke drukte alles snel in delen op tafel, voldoende aandacht van het personeel (ook na het hoofdgerecht). Prima prijs/kwaliteit verhouding. Altijd reserveren, anders heb je geen tafel. Rioja van het huis is een aanrader!

za 19 oktober 2019

M.

Heerlijk eten en erg gastvrij!

do 17 oktober 2019

W.

Heerlijke tapas. Niet van 100 in een dozijn van de groothandel. Goed advies drank, Sangria 43 Cava.

za 05 oktober 2019

M.

Goede sfeer, fantastisch eten en drinken. Tip: kies niet van de kaart, maar laat je verrassen door wat Brasa op tafel zet.

do 03 oktober 2019